szkrabuś
Fanka BB :)
dziewczyny wypada mi dzisiaj czop..pierwszy "glut" podbarwiony na brazowo a drugi na rozowo... boje sie...
Nio to może jednak się rozkręcasz... nio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny wypada mi dzisiaj czop..pierwszy "glut" podbarwiony na brazowo a drugi na rozowo... boje sie...
Cześć kobitki... a ja myślałam dziś, że wyląduje na IP.
Położyłam się wczoraj do łózka o północy- przez pierwsze 2 godziny robaczek w brzuszku się tak kręcił, że wszystko mnie bolało i spać nie mogłam... później dostałam skurczy... początkowo słabe ale z minuty na minute coraz mocniejsze... już nawet było tak, że miałam te skurcze co 3-4minuty.... po 4 tej poszłam do wanny i tam siedziałam do 5tej... wyszlam... jeszcze pozniej troszkę skurczy było, a później pszysnełam.... i o 7dmej znów skurcze co 3-4 minuty.... wkoncu kolo 9:30 się rozluźniły.... i tak teraz od czasu do czasu mam skurcz.... Ech w pierwszej ciąży tak nie miałam...