• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Znalazłam śliczne mebelki do pokoju Maksa, ale niestety nie wiem jaka jest ich cena. Bardzo mi się podoba łóżeczko które rośnie z dzieckiem, można z niego zrobić później normalne łóżko. Podobne ma firma Klupś - łóżeczko typu Bartek II, jakby tamte były drogie to się nad nim poważnie zastanawiam, można do tego dokupić cały komplet mebli.

A to mebelki nr 1
i Bartek II i Bartek II po zmianie z "łóźeczka na łóżko"

reklama
Efilo radek VII to właśnie ten z księżycem i gwiazdkami, ale chya laura jeszcze lepsza, oczywiście transparetny biały :-)

fajne te mebelki Blanes szczególnie ta formuła 1 :)
ja dziś znalazłam materacyk i śliczne kompety pościeli w katalogu, który dostałam od mamy, ale można tez kupować na Quelle.pl znalazłam tam tez duuuuzo fajnych rzeczy do domu:P

dziewczynki ja narazie tez oglądalam łóżeczka tylko na allegro i zdecydowanie najbardziej podoba mi sie radek z klups,zatsanawia mnie tylko czy kupic bez szuflady czy z szufladą,co o tym sądzicie

poza tym chcialabym kupic łóżeczko turystyczne lub kojec tylko zastanawia mnie czy to to samo,bo podobne sa to zreczy tylko pod innymi nazwami wlejam fotki

Dorotka śliczne łóżeczko - ostatnio widziałam tego Radka w sklepie - słodkie ma rzeźbienia na frontach :-)
A co do szuflady - ja zdecydowanie kupuję bez. Jestem astmatykiem, chcę minimalizować siedliska kurzu i kociej sierści. No ale te z szufladami też wyglądają fajnie :happy:

Dorotka śliczne łóżeczko - ostatnio widziałam tego Radka w sklepie - słodkie ma rzeźbienia na frontach :-)
A co do szuflady - ja zdecydowanie kupuję bez. Jestem astmatykiem, chcę minimalizować siedliska kurzu i kociej sierści. No ale te z szufladami też wyglądają fajnie :happy:
Esia ja również jestem astmatykiem, jak się czujesz teraz w ciąży? Czy bierzesz jakieś leki? Ja biorę oxis i pulmicort, podobno jedyne które można brać w ciąży. Ale znowu nasiliły mi się duszności i czasami muszę ziewać żeby złapać powietrze , czyli ze jest niedotlenienie i troche sie tym martwię.:no:

Cóż, mi też objawy niestety nie ustąpiły w ciąży :baffled:
Biorę pulmicort i foradil - ponoć generalnie wziewne można brać w ciąży. Przynajmniej takie info znalazłam w odpowiedziach specjalistów na stronach zw. z astmą.
Ale i tak staram się brać tylko wtedy, gdy pojawiają się duszności (wychodzi, że biorę min. 1 x dziennie).
Mam tylko nadzieję, że dziecko nie odziedziczy tego...
Kontaktowałaś się z pulmonologiem w sprawie tych duszności? Bo to może być groźne dla dziecka... Wiem, że Ventolin można brać doraźnie, ale zawsze lepiej to skonsultować.

O siedlisku kurzu to nie pomyślałam :-(
Ja chciałam z szufladą, ale junior też ma alergię, chociaż właściwie to niczym się nie objawia, ale moj lekarz powiedział, że muszę dbać, bo jak nie to może się wzmóc i wtedy zaczną się kłopoty, więc u mnie raczej profilaktyka.
W takim razie dziwecyny alergiczki proszę o radę: Z szufladą, czy bez??? A może jak szuflada będzie z przykryciem, to będzie ok??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry