izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Efilo, Jolka-to macie luksusy, moj maz jest wieksza zielenina ode mnie wiec raczej nie pozwole zeby sam kapal mala, bo umre ze strachu :-) Bedzie mi asystowal :-) :-) :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
izka no co ty, mój M jak kąpał pierwszy raz juniora to też był kompletnie zielony, a byś musiała widzieć jak wyglądałjak skończył ;-) gdyby nie ubranie to pewnie by pękł z dumyEfilo, Jolka-to macie luksusy, moj maz jest wieksza zielenina ode mnie wiec raczej nie pozwole zeby sam kapal mala, bo umre ze strachu :-) Bedzie mi asystowal :-) :-) :-)

no chyba ze slepawa jestem i byly mniejsze ale z tego co na opakowaniu widze to to jest tzw. 1-czyli pierwszy, najmniejszy rozmiar. Wiec Patrycja jak 2,5 kg byly za duze, to moja niunia chyba sie upaopi w tych na 4-6kg
Jak ja kocham te roznice miedzy PL i US, czlowiek sie gubi przy kazdej duperelce
:sick: