reklama

Szafa malucha

Izka mamy wlasnie Zanzibar dla chlopca a dla Cyrylki tatus wybral Construction Zone hyhy mi sie podobalo jeszcze Malawi ale tatus byl stanowczy....

Monia rzeczy super i widze ze kosmetyki tez Jonsona a takich nie chcialas.... moze wyprobujesz pozniej. a czy ja tam widze lusterko wsteczne - tak mi sie wydaje przynajmniej na fotce nr 3

reklama
Monia czemu dopiero teraz się chwalisz? Ale to wszystko sliczne, a tort jaki super. Na 4 zdjeciu jest taki biało-żółty komplecik mam taki sam tylko że biały, fajnie musiało byc na tym przyjęciu :-).

monia świetne prezenty:tak:
dziewczyny, ostatnio czytałam o baby shower, że powoli idzie do nas, więc może przy kolejnych dzidziusiach już będziemy miały małe przyjęcie;-)

Monia mnie tez kolezanki z pracy zaprosily na baby shower ale nie wiem jakie tu panuja zwyczaje...powinnam przygotowac jakies jedzenie,salatki,ciasta i zabrac ze soba? Jak to wyglada?
A tak poza tym to swietne prezenty akosmetyki na pewno przydadza sie w przyszlosci :)

Monia, to niepotrzebnie tyle rzeczy nakupowałaś przedtem. Super zwyczaj i takie to wszystko piękne.:tak: Szkoda że u nas tak nie ma - a jak kiedyś dojdzie, to ja się już nie załapię.:-( U mnie w pracy jest tylko zwyczaj, że jak się dzidzia urodzi, to rodzic dostaje prezent od firmy - przy Weronice dostałam "zastawę" dziecięcą (czyli kubek, płaski talerzyk i miseczkę) z tej słynnej firmy R... (cholera wyleciało mi przez dziurę w mózgu), prawie to widzę i nie mogę sobie przypomnieć. Wrrr. Oczywiście miseczka już poszła w zapomnienie, bo dawno się stłukła, ale kubek i płaski talerzyk wciąż są.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry