reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szafa malucha

Wiecie co? Ta dziura w mózgu już mnie dobija. Ale przeszłam się trochę na spacerek i trochę się podłatała.:-D Ta sławna firma nr R to miał być Rosenthal. Tiaaa. Chyba czas się rozdwajać bo źle ze mną.:zawstydzona/y:

reklama
Dzagud ja tam bym się nie przejmowała, nie jest jeszcze tak źle, skoro pamiętałaś, że na R;-) :-) ale dziura w mózgu, to chyba typowe dla ciąży, ja szukam jakichś rzeczy w miejscach, gdzie w ogóle nie powinny się znajdować, a potem zastanawiam się, czego ja właściwie szukam; ostatnio wystałam się w kolejce w aptece, kupiłam, co miałam kupić, ale okazało sie, że to nie wszystko i musiałam się wracać (nie mówiąc o zostawianiu zakupów) nie robię ostatnio innych zakupów niż dla dzidzi i do szpitala (no- poza jedzeniem), robię listy zakupów, ale... zostawiam je zawsze na biurku:szok: :baffled:
u nas w pracy dzieci dostają paczki na Dzień Dziecka i Boże Narodzenie, ale do baby shower to jeszcze nam daleko

Kachasek, to i tak dobrze, bo u mnie nic nie dają. Kiedyś dawali na Boże Narodzenie paczki ze słodyczami, ale ja się załapałam raz, bo potem Szefowej córka skończyła 18 lat i przestało się jej należeć, więc i Szefowa skończyła z tym zwyczajem. Powiedziała, że na święta dostajemy kasę z funduszu socjanego to sobie sami takie paczki możemy kupić.:baffled: Ot sprawiedliwość.

A co do dziury, to nie martw się, ja miewam jakieś okresowe zaćmienia. Niby jest dobrze, w sklepach się już pilnuję, bo kilka razy zrobilam z siebie konkursową idiotkę, ale w domu to nie raz mi się już zdarzyło coś takiego palnąć że Mąż tylko oczy wytrzeszczał ze zdziwienia.:-D Należy liczyć, że jak urodzimy to i mózg się załata.:-)

i na to też liczę;-) bo przez tą dziurę, to nauka nie wchodzi mi specjalnie:no: a sesja się zbliża dużymi krokami:szok:
a szefową masz dziwną, tylko jej dziecko się liczy? absurd

Wiecie co dziewczyny? Ja sie tak ucieszylam z tego baby shower ze szok! Wiedzialam jak to jest i ze dostaje sie prezenty ale nie wiedzialam ile itd. Mowie wam, wszyscy mi przynosili torby dla dzidzi i nie ze po jednej rzeczy w torbie tylko cale napakowane. Mowie wam w jakim szoku bylam. A najlepsze jest to ze dostalam torby wypchane roznosciami dla malej od ludzi ktorych w ogole nie znam i z ktorymi nie rozmawiam:szok::-D Normalnie az mi glupio bylo ze tyle wszystkiego. Wiara naprawde nawydawala na mnie kasy. Fajnie jednak ze nic sie nie powtorzylo a i ciuszki sa w roznych rozmiarach. Oprocz tego dostalam tez karte na 40 dolcow do wydania w jednym z moich ulubionych sklepow wiec w zeszla sobote bylam wydac:-D. I to juz nie na ciuszki dla malej bo tych mam naprawde duzo wiec kupilam cos sobie:-D:szok: Kupilam sobie dwie bluzeczki i nowa "glowke" do prysznica z 6 typami masazu, wiecie jaka super:-D (Dzagud mam zacmienie i nie moge wymyslec jak to sie nazywa. Zatem nie tylko ty masz dziury w glowie:tak::-D) a no i kupilam nowa deske do prasowania bo stara sie zepsula i juz od dawna prasowalam na podlodze a ze teraz bylo tyle tego do poprasowania dla dzidzi to akurat sie przydala.

Monia rzeczy super i widze ze kosmetyki tez Jonsona a takich nie chcialas.... moze wyprobujesz pozniej. a czy ja tam widze lusterko wsteczne - tak mi sie wydaje przynajmniej na fotce nr 3[/quote]

Asylan dostalam kupe kosmetykow Johnsona bo tu sa najpopularniejsze. Ale nie przeszkadza mi to bo napewno sie przydadza na pozniej, wiesz jakby mi zabraklo Nivea czy cos... I tak to jest lusterko wsteczne do zamontowania w moim autku bym jak jade nie musiala sie co chwile ogladac:-):tak:

reklama
monia faktycznie dużo tego:tak: ale w szoku jestem, ze nawet osoby, których nie znasz poprzynosiły prezenty, jakoś nie moge sobie tego wyobrazić u nas w zakładach pracy:dry: z resztą mamy inną sytuację, więc nie ma co porównywać:no:
a jakbym miała prasować na podłodze cały czas, to chyba bym się wściekła:growl:

Do góry