Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wczoraj zkupiliśmy Ziomalowi rolety, farelke ( do nagrzewania pokoju do kapieli), termometr i tylko montaz i wszystko gotowe!!! ale sie ciesze![]()

A ja chciałam tylko się pożalić, że mimo tylu przygotowań okazało się że nasz skarbeczek nie ma się w co ubrać. Nawet nie wiecie w jakiej panice poszukiwaliśmy jakichś ciuchów po sklepach które pasowałyby na naszą Kruszynkę.
Wszyscy mi wmawiali żebym nie kupowała rozmiaru 56 bo dzidzia albo się nie zmieści albo zaraz wyrośnie, więc lepiej kupić 62 i zawinąć rękawki. Bardzo śmieszne. Niestety nawet 56 jest za duże. Poszukujemy ciuszków w rozmiarze 50. Niestety to nie jest wcale proste zadanie. Teraz to już obojętny nam kolor, fason, miejsce rozpinania... Nawet zaakceptowaliśmy takie wkładane przez głowę. Mimo że do tej pory w ogóle nie brałam takich pod uwagę. :-(
Ale nas nasza Krupcia zrobiła w konia![]()
Ja w każdym razie jestem z nich bardzo zadowolona, bo mój Miś najbardziej na świecie nie lubi się przebierać i by uniknąć długiego powrzaskiwania zakładam mu tylko te wygodnie i szybko zapinane.
a czapek wręcz nienawidzi !!!