reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

reklama
Tylko ze kolor bialy, dla mnie to jest fajne bo nawet jak bedzie nadal tak goraco to jest krotki rekawek z reszta same zobaczcie. :-)

my chrzcimy 9 wrzesnia w pierwszą rocznic slubu
kupilismy juz malej kremową sukienke z kapelusikiem i zamowilam szatke
jeszcze tylko podusia,becik i swieca:tak:

Własnie mi przyszło do głowy ze mamy te wesela we wrześniu, hmmm to może jednak gajer...

Sorga
to wy zabieracie Eryka na wesele? Nie obawiasz się że za głośno tam dla niego będzie? My też mamy wesele 1 września ale zostawimy Czarka dziadkom do zabawy.:cool:

Dorotko wklej zdjęcie sukieniusi jeśli możesz.

Chrzciny odłożyliśmy na koniec września lub październik. Mój Misiek w beciku nie wytrzymałby minuty, więc pewnie kupimy zwykłe ale jasne i luźne ubranko.

Sorga
to wy zabieracie Eryka na wesele? Nie obawiasz się że za głośno tam dla niego będzie? My też mamy wesele 1 września ale zostawimy Czarka dziadkom do zabawy.:cool:
A my mamy wesele 26 sierpnia - i obydwoje jesteśmy świadkami. Na szczęście zaproszeni są też moi rodzice i obiecali pomóc nam z Piotrusiem w razie potrzeby :tak:

Chrzest jednak już 19 sierpnia :-)

reklama
Ba szopka Eryk bedzie na 2 weselach w wrzesniu, oba mamy daleko od domu, jedno bbaaaardzo daleko bo w opolu i coz nasz syn jedzie z nami i mam nadzieje ze sie bedzie grzecznie bawił:) na drugim weselu bedzi enianka:)

Do góry