hehehehe gajerek to inaczej garnitur tylko tak jakby zdrobnialeSorga a co o jest gajerek???
reklama
Sorga, Esia podziwiam za odwagę. A jak to będzie - dzieciaczki będą sobie przy was w wózkach siedziały lub spały? Ja się boję że mały przestraszyłby się hałasu i tak wielu ludzi i zacząłby koncertować głośniej od weselnej muzyki. A może są takie malutkie stopery do dziecięcych uszu?
Nie wiem jak u was ale u nas z szafy malucha już odłożyliśmy wiele ubrań do pudeł, no i korzystając z trwających jeszcze wyprzedaży uzupełniam zapasy garderoby mojego wielkiego syna. Wczoraj upolowaliśmy czaderski strój do pływania i od września Czarek będzie uczęszczał na basen.
Nie wiem jak u was ale u nas z szafy malucha już odłożyliśmy wiele ubrań do pudeł, no i korzystając z trwających jeszcze wyprzedaży uzupełniam zapasy garderoby mojego wielkiego syna. Wczoraj upolowaliśmy czaderski strój do pływania i od września Czarek będzie uczęszczał na basen.

anni
Fanka BB :)
Sorga - taaa w koncu sie skapowalam co o gajerek ;-) ale slodko bedzie wygladal juz sobie wyobrazam...
Szopka właśnie dostaliśmy zaproszenie na ślub i wesele we wrześniu - no ale sama nie wiem czy pojedziemy...
Piotruś będzie w wózeczku i jakoś blisko nas - zobaczymy jakie będą warunki na przyjęciu. Jakby co, moja Mama będzie sobie z nim spacerowała po okolicy. A co do hałasu, to też trochę się tego obawiam, więc zaczęliśmy ćwiczyć Młodego. Wczoraj był ze mną u fryzjera - jakiś sajgon mieli, tłum ludzi, 4 suszarki na raz - a on słodko zasnął :-) To dobrze wróży :-)
Ciuszki odkładamy na bieżąco
Aktualnie donosimy niedobitki 56 i powolutku wykańczamy 62. W tym tempie, to będę musiała wrócić do polowania na allegro 
Piotruś będzie w wózeczku i jakoś blisko nas - zobaczymy jakie będą warunki na przyjęciu. Jakby co, moja Mama będzie sobie z nim spacerowała po okolicy. A co do hałasu, to też trochę się tego obawiam, więc zaczęliśmy ćwiczyć Młodego. Wczoraj był ze mną u fryzjera - jakiś sajgon mieli, tłum ludzi, 4 suszarki na raz - a on słodko zasnął :-) To dobrze wróży :-)
Ciuszki odkładamy na bieżąco
Aktualnie donosimy niedobitki 56 i powolutku wykańczamy 62. W tym tempie, to będę musiała wrócić do polowania na allegro 
anni
Esiu jak go bralas do fryzjera- czy tam przebywal w foteliku samochodowym??
No to moja Magda wciąż jeszcze nosi ubranka na 56, ale już widzę, że wiele z nich będzie na "ostatni raz". Mam nawet body, które było za małe już jak przyszłyśmy ze szpitala - a takie śliczne było.:-(
Ja ubranek mam tyle, że nie mam gdzie chować, ale i tak jak mi się coś na Allegro trafi, to kupuję - jakoś nie mogę się powstrzymać.
Wczoraj odebrałam 3 sukienusie (kupione za 10 zł), a dziś 4 bluzeczki (za 6 zł).
Ja ubranek mam tyle, że nie mam gdzie chować, ale i tak jak mi się coś na Allegro trafi, to kupuję - jakoś nie mogę się powstrzymać.
Wczoraj odebrałam 3 sukienusie (kupione za 10 zł), a dziś 4 bluzeczki (za 6 zł).A, zapomniałam - my chrzciny planujemy na wrzesień (lub najdalej na październik). Tylko tym razem też nie chcę jakiejś takiej super niewygodnej falbaniastej sukienki - raczej bardziej skromną i prostą. Jeszcze przed urodzeniem Magdy widziałam CUDO!!! w sklepie Świat Dziecka. Mogłam kupić do normalnego noszenia, ale sukieneczka była tak cudna, że szkoda ją było bez okazji kupować. A na chrzciny jesienne się nie nada, bo była na grubych ramiączkach. Ale po prostu zwariowałam na jej punkcie i stwierdziłam, że po sukienkę do chrztu jadę tam - tym bardziej że były inne sukienusie, też śliczne i już z krótkim rękawem i bolerkiem do tego.
Generalnie tak - mamy Mutsy Play, on się rozkłada prawie na płask, więc jest mu wygodnie. Leżał w nim ponad 1,5h, chwilkę pobył na kolanach koleżanki i pod sam koniec (już ostro głodny) był u niej na rękach - jakieś może 10 minut. No aniołkiem był wczoraj po prostuEsiu jak go bralas do fryzjera- czy tam przebywal w foteliku samochodowym??

Dzagud mama chrzestna Piotrusia uparła się, że mu kupi ubranko do chrztu - no bardzo ciekawa jestem co to będzie, bo ona jest nieco odjechana ;-) Ale na pewno coś fajnego
A sukienusie też mnie rozczulają - jak będę miała córeczkę, to na pewno będę ją stroiła! 
reklama
anni
sukienusie też mnie rozczulają - jak będę miała córeczkę, to na pewno będę ją stroiła!![]()
hehhee ojj Esiu ja tez tak myslalam a moja panna nie nawidzi przebierania i ubierania i takich tam - choc zmiany pieluszki uwielbia - nie wiedziec czemu

a ja mam tyle slicznych ciuszkow dla niej - mam nadzieje ze jak podrosnie zmini zdanie - jezeli tak to bedziemy szalec ;-)
Podziel się: