Sorga
Dobra Ciocia Samo Zło
hehehehe gajerek to inaczej garnitur tylko tak jakby zdrobnialeSorga a co o jest gajerek???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehehehe gajerek to inaczej garnitur tylko tak jakby zdrobnialeSorga a co o jest gajerek???

Aktualnie donosimy niedobitki 56 i powolutku wykańczamy 62. W tym tempie, to będę musiała wrócić do polowania na allegro 
Wczoraj odebrałam 3 sukienusie (kupione za 10 zł), a dziś 4 bluzeczki (za 6 zł).Generalnie tak - mamy Mutsy Play, on się rozkłada prawie na płask, więc jest mu wygodnie. Leżał w nim ponad 1,5h, chwilkę pobył na kolanach koleżanki i pod sam koniec (już ostro głodny) był u niej na rękach - jakieś może 10 minut. No aniołkiem był wczoraj po prostuEsiu jak go bralas do fryzjera- czy tam przebywal w foteliku samochodowym??

A sukienusie też mnie rozczulają - jak będę miała córeczkę, to na pewno będę ją stroiła! 
sukienusie też mnie rozczulają - jak będę miała córeczkę, to na pewno będę ją stroiła!![]()