reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szafa malucha

Hej, czy możecie mi polecić jakieś body przyzwoitej jakości dostępne w sprzedaży wysyłkowej??? (z długim rękawkiem)
Ostatnio zakupiłam w tesco taki 3-pack cheerokie w jakieś wzorki - materiał całkiem całkiem i cena do przeżycia (ok.35 zł). Ale od dłuższego czasu nie mogę zapolować na rozmiar 68, sa same jakieś małe najwięcej newborn i 56. Kiedy mały z nich wyrósł kupiłam na allegro 3pack niejakiej firmy Jack Baby i są beznadziejne. Rękawki po kolana, szyjka rozciągnięta, że aż body schodzą na ramiona i materiał cienki jak papier. Mam ochote je wywalić ale przecież nie będzie mi dziecko chodzić gołe :no:.
Help me :blink:

reklama
Emmila
mogę polecić te z tesco. :-D Są super jakości. Kupuje tam i bodziaki, i pajace. Oprócz tego super jakości jest H&M - Zosia ma większość ciuszków stamtąd. Są czasem dostępne na allegro.

Co do tesco to będę się tam wybierać w bardzo najbliższym czasie bo Zosia też nie ma bodziaków - miała jakiś skok i prawie ze wszystkiego nagle wyrosła. Jak chcesz to jeśli tylko będą to z miłą chęcią zabawię się w sprzedaż wysyłkową :tak:

Ja mam identycznie, bardzo lubię tescowe ciuszki. Cherokee ma świetną kolekcję ubranek na zimę :tak:. I tak samo też uwielbiam H&M, a jeśli chodzi o jakość to szczerze polecam wszystkie bodziaki z H&M.

A jeśli chodzi o wysyłkowe sprzedaże to przecież na allegro jest pełno ciuszków z tesco.

Emmila, są jeszcze na allegro bodziaki firmy early days. To jest praktycznie to samo co tesco. A cena też jest ok, za siedmiopak mniej więcej 40zł.

Widzę, że mamy klub tescowych fanek :-D:-D:-D ja właśnie zamówiłam u gwiazdora paczkę body tescowych, bo z poprzednich Maksio wyrósł ;-)

reklama
Do góry