GUSIA 00
Fanka BB :)
Witam co do bucikow u nas to Miki biega sobie po domu,w butach ze skorki z elefanta,ani mu sie nozka nie poci,sa troszeczke za kostke,miekkie i widze ze wygodnie mu sie w nich chdzi,a co do cieplych butow na zime to jeszcze niemamy,bo albo nr niema,albo za sztywne i chodzi w nich jak drewniane klocki mial po przybijane,albo noga niechce wejsc.juz normalnie szlak mnie trafia,a co do korki to mamy z zeszlego roku jeszcze jest dobra,bo kupowalismu ja jakos lutym lub w marcu.
- właśnie patrzyłam na stronie Postępu i widzę że mają w ofercie i obuwie profilaktyczne i ortopedyczne, tylko w naszym sklepie w ofercie była jedynie ich ortopedyczna seria i Pani mi je tak zareklamowała
Wy macie te różowe więc na pewno są ok. zresztą polecał ci je przecież ortopeda.
) i jeśli teraz się nie załapiemy, to już poczekamy i pójdziemy z dwójką na raz 

. W sumie miałam 6 tygodni meeeega ukropu, bo codziennie musiałam być w szpitalu na godzinę 12 (a ja pracuje w nocy, wiec wychodziło mi tak z 3 lub 4h snu), ale fajnie było. Maksio miał "perełki", masaż suchy i ćwiczenia ze świetnymi babkami, które go uwielbiały