aniajw
mama Natusi
Buty zakupione w ccc takie same
Kozaczki GUFO idealne...Zima roz.24 (777869583) - Aukcje internetowe Allegro
Ale normalnie byliśmy w trzech sklepach w Kielcach i już myślałam że nie kupimy, nie było wcale wyboru
(wszystko przebrane), a jak były to małe numery
. Dopiero właśnie w ostatnim się udało, zobaczyłam numer 24 (normalnie dwa rodzaje butów- miałam wybór) i od razu scapiłam co by nikt mi nie podebrał i dopiero mierzyłam.Uff no to zima może już być:-).
Kozaczki GUFO idealne...Zima roz.24 (777869583) - Aukcje internetowe Allegro
Ale normalnie byliśmy w trzech sklepach w Kielcach i już myślałam że nie kupimy, nie było wcale wyboru
(wszystko przebrane), a jak były to małe numery
. Dopiero właśnie w ostatnim się udało, zobaczyłam numer 24 (normalnie dwa rodzaje butów- miałam wybór) i od razu scapiłam co by nikt mi nie podebrał i dopiero mierzyłam.Uff no to zima może już być:-).
Mnie się bardzo buciki z CCC podobają. My wprawdzie kozaki już mamy, ale myślałam wcześniej o CCC. Tylko mnie z lekka wkurzyli, bo jak się pokazały zimówki, to się okazało że najmniejszy rozmiar jaki mają to 25 - a Magda nosi 23 i też jeszcze trochę za duże. A pan mi w sklepie powiedział, że mniejszych już nie będzie, bo oni odchodzą od małych bucików, bo się "nie sprzedają".
Ciekawe....
znam osoby, które nie kupią jakiegoś ciucha, choć się podoba, tylko ze względu na cenę - bo za tanie
a skoro tanie, to do bani
Zmierzyłam obecną kurtkę Magdy pod pachami - tzn. od szwu łączącego rękaw z kurtką do drugiego, ale dokładnie pod pachą a nie na ramieniu czy na ręku. No i w tym miejscu mi wyszło 40 cm!!! Wyżej - czyli tak na środku rękawa wyszło 33 cm, a na ramionkach (u szczytu) 35 cm. No i kurza dupa nie wiem.
Patrzyłam na inne kurtki i wszystkie mają na rozmiar 98 rozmiary zbliżone bardziej do tej co chciałam kupić. Może ja coś źle mierzę????
spróbuj zmierzyć kurteczkę od wewnątrz między szwami
podawane wymiary są zewnętrzne czyli przy kurtkach zawsze wiadomo, że jak będzie obwód taki jak obwód ciała, to prawdopodobnie będzie za wąska. Się wymądrzyłam
Michał kurtkę zimową (jesienną z reszą też) ma na 104cm, właśnie żeby miał luz