• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Blanes-bardzo bardzo ladny zestawik. Zarowno lozeczko jak i posciel, rozek i przybornik ;-) Tez nie wiedzialam co to :-)

reklama
blanes zyrafki byly zawsze moim typem :))) popieram jak najbardziej i zazdroszcze!! ja tu kupie zestaw ze zwierzatkami morskimi a dla Cyrylki ze zwierzatkami afrykanskimi z KidsLine. pozdro!!!!

dorotka super ten zestaw, szczególnie safari:)), to juz wiem że na allegro, a ty Blanes skąd ten swoj wzięłaś i czy są inne wersje kolorystyczne?

Fajnie że Wam się tak podoba :) od razu mam lepszy humor :)

Izka 01
ten zestaw to bez łóżeczka niestety, łóżeczko to będzie Bartek II. Mam nadzieję że również Ci się będzie podobać :-).

monia12 Tak mam synusia Maksa

asylan piękne zestawy a ten brązowy jest booooooooskie, meble faktycznie fajne ale cholernie drogie :-(

Sorga jest kilka wzorów i tu posyłam Ci linka (fajne są też kaczuchy :-D)

A to moje łóżeczko i drugi fajny wzór kaczuchowy

Powiedzcie mi drogie koleżanki czy 200zł to dużo za następujący komplet pościelowy:
-poszewka na podusię
-poszewka na kołderkę
-3x prześcieradło frote
-baldachim ze stelażem
-ochraniacz na szczebelki przy główce dziecka
-ozdobne prześcieradełko z falbanką :)
-przybornik
-rożek

Dajcie znać co myślicie o takiej cenie, dzięki :-).

Blanes uważam że cena jest bardzo dobra, ja w grudniu w sklepie oglądałam sam baldachim nie pamiętam tylko czy był z wkładem ochronnym na szczebelki i koszt był 250 zł więc myślę że warto. Śliczny masz ten zestaw.

reklama
Blanes
która to firma?

Ja też chciałabym kompletować pościel przez wybór tych rzeczy które mi akurat są potrzebne. Np. wolę trzy prześcieradła zamiast poduszki i kołdry.

To z żyrafkami ma bardzo fajny ochraniacz. Taki porządny, mięsisty. Niektóre to jakieś takie boroki zwisające na troczkach. Dla mnie to najistotniejszy element łózia. (jeśli chodzi o pościel oczywiście)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry