• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

reklama
Oj dziewczyny właśnie przeczytałam ten wątek od dechy do dechy:-) wogóle tu nie zaglądałam i widzę że wy juz prawie gotowe na przyjście maluszków. Pewnie padniecie jak wam napiszę-JESZCZE NIC A NIC NIE MAM-NAWET SKARPETEK!!! Ale chyba zacznę nadrabiać zaległości...

czy ktoras rozwazala juz jakie butelki do karmienia zakupi? roznie moze byc z karmieniem piersia a niektore z Was moze w ogole nie beda chcialy (osobista decyzja).... ja mialam butelki Aventu i bardzo sobie chwale bo zadnych kolek nie bylo :))) najlepsze sa ponoc Dr Brown's czy jakos tak ale drogie jak na moja kieszen byly.... bo trza miec jakos 5-6 butelek zeby co chwile nie myc :) no i do herbatki lub wody tez. tutaj sa ladne butelki wrecz przesliczne nieznanych mi firm ale nic nie pisza ze sa antykolkowe wiec nie wiem... chyba zostane przy Avencie.

Asylan ja jeszcze butelek nie mam ale napewno kupie z Aventy! Za to mam juz smoczki z Aventu i pompke do cycka:szok:

U nas tez jest duzo firm, Dr Brown nie jest wcale drozszy niz Avent ale mnie sie nie podobaja te butelki. Wygladaja na takie zwykle i w dodatku nie ma smoczkow uspokajajacych ani nic a ja lubie miec wszystko do kompletu:-D Mamy tez butelki a Playtexu, Preciouse Moments i inne. Playtez podobno tez bardzo dobry ale ja zostane przy Avencie. prawie na kazdym forum chwala dziewczyny Avent wiec cos musi w tym byc!

Ja na początek mam zamiar kupić laktator avent i w tym zestawie są chyba dwie butelki, na początek wystarczy. Zobaczymy jak dzidzi się spodoba :-)
Bo dziewczyny, które są w ciąży pierwszy raz pewnie nie wiedzą, że nie zawsze one mogą wybrać :tak: czasami dzidzia nie toleruje niektórych smoczków.
Mój junior tylko płaskie chciał, okrągłe mu nie pasowały, no więc kupowałam mu nuka i też byłam bardzo zadowolona :tak:

My uzywamy do dzis i smoczkow i butelek NUKA...Mala od razu zaakceptowala i rowniez nie bylo kolek...

A z laktatorami to bym sie wstrzymala az urodzicie bo czesto okazuje sie ze wcale nie jest potrzebny...Zawsze mozna go kupic na "ostatnia minute"...Moze sie okazac ze wcale nie bedzie Wam potrzebny...

reklama
Ja ostatnio się wstrzymałam i jak byłam w szpitalu, to dopiero mąż mi poszedł kupić :wściekła/y: Nie będę komentować jego zakupu :wściekła/y:
Ale teraz mam zamiar kupić laktator wcześniej :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry