reklama

Szafa malucha

Dzięki Sorga :-D
Mam nadzieję, że dalej tak będzie i nic się nie zmieni jak pojawi się rodzeństwo.
Zawsze staraliśmy się dać mu jak najwięcej miłośći, ale też zawsze wiedział, że obowiązują zasady i powiem szczerze, że konsekwencja jest ważna. A poza tym on jest bardzo wrażliwy i uczuciowy. Szczerze mówiąc potrafi lepiej wyczuć mój nastrój niż M :tak:
Ale żebyś sobie nie myślała, że jest aniołem, to oczywiście ma swoje za uszami i zdarza mu się broić, ale najważniejsze jest to, że potem jest mu wstyd ;-) i wie, że źle zrobił.

reklama
Patrycja Twoje rady są naprawdę fajne - zapisuję je skrzętnie :happy:

Sorga gratuluję małża :-) Mój jeszcze nie doszedł do opowiadania bajek - czasem coś zagada do brzucha, ale widzę, że jeszcze dużo przed nim :happy:

Jolka no synka masz na medal! Kurcze, też chcę umieć tak wychować...

Znaleźliśmy serwis wózków i oddajemy nasz do przeglądu. Powiem szczerze - super zadowolona z tego zakupu nie jestem. Chyba pierwszy raz niezbyt dobrze trafiłam na Allegro. No ale potwierdzę dopiero po diagnozie pana serwisanta...

Dziewczyny jesli chcecie kupic na poczatek Aventa to polecam taki zestaw-wszystko co potrzeba w komplecie:-)

Zestaw Startowy AVENT GWARANCJA PRIORYTET 8,00 (168788210) - Aukcje internetowe Allegro

Sorga-A to sa muszle laktacyjne...Te dwie czesci skladasz i robi sie taki pojemniczek calosc wklada sie w stanik przykladajac odpowiednio do piersi tak by pokarm splywal dosrodka....Fajna tez rzecz bo jak bedziecie karmily jedna to z drugiej w tym czasie tez bedzie lecialo mleczko:-) To taki dobra lapka na mleko:-D

AVENT - Muszle laktacyjne - BCM !!! (165641362) - Aukcje internetowe Allegro

Ja chyba będę pionierką i wypróbuję Avent IQ. Podoba mi się to że to dwa w jednym - laktator manualny i elektryczny jednocześnie. Podobno ten elektryczny naśladuje moje ruchy i je powtarza. A jak mi się nie będzie chciało zabierać ze sobą gdzieś to wezmę tylko manualną głowicę :tak:
Zobaczymy. Pociesza mnie to że z tych manualnych Avent jest uznawany za najlepszy.

reklama
Esia o co chodzi z twoim wózkiem, bo coś mi chyba umknęło, możesz przypomnieć?
Jasne! Kupiliśmy używany Mutsy urban rider gondola + spacerówka. Miał być w bardzo dobrym stanie. Cóż - gondola i poszycie spacerówki takie są. Natomiast stelaż jest zaniedbany i lekko rozklekotany. Nie wszystko w nim działało - pomogła wstępna konserwacja, ale wciąż nie jest idealnie :baffled: Poza tym, nie jestem pewna czy np. spacerówka powinna się tak zachowywać - miała rozkładać się na płask, ale tak nie jest. Niestety, to egzemplarz sprzed 2-3 lat i te w sklepie już się troszkę różnią, więc nie mogę porównać. Zobaczymy, co powiedzą w serwisie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry