• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

no to niezbyt sympatycznie.. a co na o sprzedawca, powiedzieliscie mu o swoich wątpliwościach? ile wyniesie was serwis? jesli to bylo allegro to podaj imie użytkownika prosze.

reklama
No średnio miło, fakt. Sprzedawca nie odpisał na maile pierwsze maile, że coś jest nie tak - więc jak będę znała wynik przeglądu i koszt, to wtedy na pewno go o tym poinformuję. Zobaczymy czy i ew. jaka będzie reakcja. Bo towar zdecydowanie niezgodny z opisem - co znajdzie się w komentarzu :baffled:
To nie żaden sklep, tylko osoba prywatna - jak będę pewna opinii, to wyślę Ci nicka na priv.

Właśnie tego się obawiałam gdy zastanawiałam się nad używanym wózkiem, nigdy nie wiadomo do końca na co się trafi, no a zakup wózka to jednak jest spory wydatek, ale mam nadzieję esia że ci go wyszykują na 5 za niewielką kasę :tak:

Witam serdecznie wszystkie czerwcowe mamy i gratuluje!

Ja jestem mama grudzien 2005, wiec juz "stara mama".

chcialam Was zaprosic na moje aukcje na kotrych w ramach remanentu w szafie sprzedaje wszystkie zupelnie nowe nigdy przez moja corcie nienoszone ciuszki. W wiekszosci sa to ciuszki mothercare ale nie tylko. W kazdym razie wszystkie sa angielskie. Dzisiaj udalo mi sie wystawic kilka jutro na pewno jeszcze doloze. Glowa boli od tego ile prezentow nigdy nie dalysmy rady zalozyc....tyle ich bylo..... ;-)

Oto link do moich aukcji - zapraszam!

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Ja wczoraj troszke pośmigałam po allegro i zdecydowałam w końcu sama skompletować całą pościelkę, bo ja nie potrzebuję baldachimu czy jakichś falbanek... za tą samą kasę będę miaładwa komplety wszysttkiego na zmiane i jak się zdecyduję np na DARLAND z allegro to wszystko przyslą jedną paczką więc nie będzie zwielokrotnionego kosztu przesyłki :D
Znalazłam tam tez piękne karuzele na łóżeczko z Fishera :) take co wyświetlają chmurki na suficie, za 50 PLN mniej niz w sklepie:tak:; jak już zasiąde do zakupów i ich dokonam to dam znac ile w sumie wszystko wyszło:))

Ja zdecydowałam że karuzeli nie kupuję. W ogóle nie kupuje żadnych zabawek. Na pewno ktoś coś przytarga jak tylko się Kruszynka urodzi.

Ja też wstrzymuję się z zabawkami - kupiłam do tej pory 2 ale tylko dlatego, że mnie urzekły. Resztę kupimy później albo - jak Efilo liczymy, że dostaniemy.
Co do pościeli, zdecydowałam się na Feretti - ma atesty, jest przebadana na wszystkie strony i jeszcze na dodatek bardzo ładna. Oczywiście - na Allegro, bo w sklepach cena zwala z nóg...

reklama
ja tez juz przygowtowuje wszystkie wujki i ciocie że zabawek się od nich dzidzia bedzie spodziewać, w koncu od tego sa żeby rozpiesczać, ale karuzele to chce te i żadna inna, a nie mogłbym nikogo poprosić o tak drogi prezent; druga sprawa, chce żeby karuzela była z nami od poczatku, podobno jest bardzo ważna dla dzidzi:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry