• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Jola nie widziałam Drewexu na żywo - czyli jednak za ceną niekoniecznie w tym wypadku idzie jakość?
Klupś ma fajne łóżeczko to z gwiazdkami i księżycem na frontach - kusi mnie coraz bardziej :-)
A nakolannik mi się nie wyświetla... Odsyła do strony głównej i tyle :-(

reklama
ja wczoraj oszalalam razem z moja tesciową
a mialaysmy narazie nie kupowac
kupilysmy poduszeczkę z kocykiem z misiem
oraz dwa komplety
jeden w rozmiarze 56,a jeden 62,są slodkie
matko jak fajnie robi sie takie zakupy:tak:

A ja teraz zastanawiam się nad łóżeczkiem Radek II i Radek VII
To drugie jest ładniejsze, ale cena wiele wyższa, a myślę sobie, że jak kupię ładną pościel to oba będą się ładnie prezentowały.
Może mi coś doradzicie?? :tak:

linka nie dalas ;/ no- znalazlam, wiec: VI z tym serduszkiem to jakos bardziej dla dziewczynki mi sie zdaje, a VII jest po prostu urocze:) ja bym ten ksiażyc i gwiazdki jeszcze pomalowała:))) a myslałaś o którymś modelu Rafała? kurcze nie mam tu cen :dry: uno momento

Sorga nie VI tylko II :tak:
No i właśnie to z gwiazdkami jest o ok 100zł droższe, więc za tyle to miałabym II z szufladą. Oj trudny wybór ;-)
A Rafał też jest śliczne, ale te ceny...

nie wiem gdzie kupujesz jola, ale tu jest 10 zl roznicy miedzy Vi a VII; a Rafały są 2x drższe.. dobra nic nie mowilam, a jak nie bardzo na cenach sie znam bo ja moje łóżeczko mam robione przez stolarza i tylo na fajne pomysly patrzylam a nie na ceny...;-)

100 zl roznicy to faktycznie, za te stówę mozna calkiem sporo kupic, jak nam sie udaje na czyms zaoszczedzic to mowie że bedzie na pieluchy, chyba specjalna skarbonke zrobie:DD

reklama
Jolka
ten z księżycami w rzeczywistości jest chyba najładniejszy ze wszystkich klupsiów. Już to zresztą chyba pisałam. Wszystko przez tą asymetrię. Wygląda to rewelacyjnie.

Zresztą to był mój numer dwa po Laurze. Zdecydowałam się jednak na Laurę, po tym jak wreszcie udało mi się zobaczyć ją na żywo. Przekonała mnie wysoka jakość i bardzo staranne wykończenie, także będę tu bronić Drewexu :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry