no to faktycznie masz juz duzo! Wiesz ja mam termin na 16 czerwca. Z tym ze ja nie mieszkam w Pl i tu sa dziwne rozmiary wiec tez kupuje tak troche wiekszych i nie za duzo tych malych bo boje sie ze nawet ani razu nie zalozy dzidzia. Ale mam takie body co mi sie tak spodobala i jest malutkie ale kupilam i mowie ze chocby bylo na jeden dzien to i tak jej to zaloze hihi. Ja narazie mam tak (tylko nie wiem jak pisac ci rozmiary) napisze ogolenie. mam 3 body z krotkim rekawem i jedno z dlugim, 3 spioszki w calosci czyli pelne stopki i rekawek dlugi, jedno takie ubranko ze jakby ogrodniczki ale bez stopek, takie spodnie od razu z gora w calosci i do tego jest kapelusik-czapeczka. Potem jeszcze jedne zwykle dl spodnie, jedne takie na szelkach jakby i jedna pizamke-spioszek(na noc typowy). mam juz 9 par skarpetek bo u nas sie kupuje na paczki a w paczuszcze po 4 dlatego (2 paczki po 4 i jedna osobna pare co dosalam). mam juz tez smoczki uspokajajace, pompke do piersi, 2 pary bucikow miekkich i koszyk-nisidelko gdzie dziecko mozna zabrac i np polozyc do spania w innym pokoju czy cos. Nie wiem jak to wytlumaczyc. Mam tez kocyki dwa i posciel do lozeczka zamowiona ale jszecze nie przyszla. jak chcesz to zaraz wysle ci linka do poscieli to zoabczysz co kupilam.