reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szafa malucha

Efilo tu są przedmioty tego użytkownika allegro, można u niego kupić od 10 - elem. kompletów po pojedyncze prześcieradła.

reklama
Obejrzałam właśnie. Zastanawiam sie co to za producent. Bo przecież jest ich tylko kilku w Polsce. A ja bym chciała pomacać wcześniej w sklepie i nie wiem czego szukać.

Efilo jak najbardziej idź i macaj. Ja się często opieram na komentarzach z allegro i jeszcze się nie zawiodłam, więc chyba się zdecyduję na ten zestaw bez oglądania go na żywo. Wywiedziałam się też, że ten cały atest "textiles vertrauen" to międzynarodowy atest nadawany materiałom nie zawierającym szkodliwych substancji.

Blanes
to chyba jest AMY. Widziałam na żywca i była super. A ja mieszkam 10 km od fabryki :-D

Tu jest link do producenta. Niestety stronka 'taka se'.

nieee, no to piekne jest a te pszczółki- kochane:DDD tylko musze mieć większe ;/- ja łóżeczko mam 140 :( trezba zadzwonic wkrótce i dopytać :-p

Dzieki Blanes , kochana jesteś:) może wieczorkiem namówie Kota na zamówienie jak co to ja biore pszczółki a on wybierze drugie- chciał w policjantów :szok: hihihi. Tak mi bedzie przykro że akurat nie ma :p

a ja wczoraj znow nie wytrzymalam:-D i jak bylismy w sklepie to napatrzylam czapeczke ze skarpeteczkami w kompleciku i MUSIALAM kupic:-D :-D

reklama
Do góry