jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Esia masz rację, ale ja kupiłam bez stópek bo tak sobie pomyślałam, że narazie to nóżki Maksiowi jeszcze nie wystają (bo kombinzeon za duży
), a na początku przyszłego roku to może już się brać do chodzenia, bo bardzo ruchliwy jest i wtedy i tak trzeba będzie solidne butki kupić ;-), a jak się nie będzie sprawdzał to pomyślę o czymś innym. Zresztą już teraz myślę czy na pierwszą część zimy nie kupić mniejszego i ze stópkami.
), a na początku przyszłego roku to może już się brać do chodzenia, bo bardzo ruchliwy jest i wtedy i tak trzeba będzie solidne butki kupić ;-), a jak się nie będzie sprawdzał to pomyślę o czymś innym. Zresztą już teraz myślę czy na pierwszą część zimy nie kupić mniejszego i ze stópkami.
, których nie mam na razie gdzie zabrać. Liczę że do zimy Magda podrośnie to się pozbędę tych za małych i miejsce się zrobi (chyba cudem, bo mieszkani i szafy z gumy być nie chcą)
Za to rajstopek mam chyba tylko 1 parę i muszę dokupić jak chcę ubierać Magdę w sukienusie.
...bobasy tak szybko rosna,a rozmiarowka nie zawsze jest adekwatna do rzeczywistych rozmiarow.