Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też jestem chętna Tylko, żeby od razu było zaznaczone (i żeby każdy się tego trzymał), że przynosimy ubranka używane, ale takie, które nadają się jeszcze do ubrania i takie, które same byśmy od kogoś wzięły. Byłam kiedyś na szafingu, gdzie większość przyniesionych ubranek była już tak sprana i zużyta (chyba po kilku pokoleniach), że nadawały się jedynie na szmatę do podłogi lub do śmieci... :/ Niestety dużo mam podeszła do tematu w ten sposób, że szafing to pozbycie się staroci na konto czegoś nowego i fajnego, a to przecież nie tak powinno być...
Hej dziewczyny
Ja mam trochę ubrań z okresu ciąży (niektóre są już trochę znoszone, niektóre prawie nieużywane), więc jestem chętna na wymianę
Tylko dokładnie tak jak napisała Arica, żeby to nie były szmaty, których nikt już nie chce nawet za darmo...
Ja tez posiadam ubrania ciążowe H&M w rozmiarze 44 46 chodzik prawie nie uzywany oraz malutkie ubranka dla bobaska rozm 56-74 moge podac linka nha fb gdzie mam je wystawione .