reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

A my dziś poszłyśmy na spacer i to nieszczęsne Coccodrillo które zawsze staje mi na drodze :realmad: Już miałam nie wchodzić a w końcy wyszłam z zakupami. Ehh :sorry2:
Rajstopki mają identyczne kolory jak to body, na zdjęciu wyglądaja inaczej :tak:

Pokazuję też albumy które zakupiłam ostatnio na allegro. Mam zamiar wreszcie zacząć robić kronikę. Dla ułatwienia sprawy kupiłam też automatyczną maszynkę do podklejania zdjęć. Ułatwi mi sprawę :tak:

Załączniki

• 796992193.jpg
    796992193.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 56
  • z9112102pon.jpg
    z9112102pon.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 61
  • z9180201tcc.jpg
    z9180201tcc.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 70
  • 798117213.jpg
    798117213.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 57
  • 800378830.jpg
    800378830.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 58
  • henzo.jpg
    henzo.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 59
reklama
No tak, czyli gładkie :tak:

A wiecie co, a propo zakładania czegoś pod coś. Swojego czasu szukałam w sklepach zwykłej gładkiej białej bluzeczki z długim rękawkiem którą mogłabym zakładać małej pod sukieneczki tudzież tuniczki właśnie Gładkiej, bo ubranka wzorzyste, więc nic innego by nie pasowało, a białej bo pasowałaby do wszystkiego) I wiecie że nie znalazłam :no:

Ankzoc.....sliczne ubranka....ale tuniczka i body sa the best....:tak::tak:
Sama musze sie wybrac do h&m......

Moniqsan.....nie no chyba zartujesz z tymi cenami....naprawde...:szok::szok::szok:......
moja propozycja zakupkow dla ciebie nadal aktualna.....:-)
A swoja droga wlasnie sprawdzalam cene funta i jest po 4.30 wiec ja nie wiem skad oni taki przelicznik biora....:confused::confused:
A i bym zapomniala....te body brazowe sliczne....i rajtki......Lili bedzie cudnie wygladac....
a jak to piszesz ze nie mozesz znalezc bialych body......dziwne...u nas w kazdym sklepie....u mnie dziewczyny maja biale na ramiaczka, na krotki i na dlugi....:tak:

A wczoraj moje dziewczyny wkoncu "dostaly" ciuchcie...oj co za radosc.....pozniej wstawie foteczki....

Jolu, a odpiszesz mi na tego priva sprzed Amelciowego zabiegu?
Bo ja to już nawet dokonałam wstępnych przymiarek do wyboru :sorry::sorry::sorry:
A ceny biorą się stąd, że pewnie łatwo się zarabia na mamach pragnących fajnych angielskich ciuszków :dry:

A białych body nie szukałam, tylko bluzeczki :tak: Body też u nas są (choć wcale i o to nie łatwo), ale jak są, to są z takiej cienkiej słabej jakościowo bawełny :unsure:
Zapewne gdybym nie szukała, to napatoczyłyby mi się, ale tak to zwykle jest jak człowiek czegoś szuka to jak igły w stogu siana ... :oo:

A My z Zofikiem kupilismy to....jednak w różu tej mojej blondyneczce najładniej:sorry:

Załączniki

• 6e55fae6-e386-401e-96ae-f6c8119ffd0a.jpg
    6e55fae6-e386-401e-96ae-f6c8119ffd0a.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 62
Jolu-Matę do kąpieli już chwaliłam SUPEROWA , zabaweczki też świetne zwłaszcza ta kostka.Twoje kozaczki ciekawe aczkolwiek ja wole wyższe obcasy:-)
Ankzoc-H&M rządzi.Uwielbiam ten sklep.Seria Hello Kitty po prostu rzuca na kolana a te buciki:rofl2:
Moniqsan-Gdzie ty znalazłaś takie piękne wdzianko Pani Mikołajowej?Lilianka będzie bosko wyglądać(nie było męskich odpowiedników:sorry:)Ja tez mam słabość do Coccodrillo choć ostatnio prócz pięknych kombinezonów(za piękna cenę) z kolekcji chłopięcej nic mi dsię nie spodobało:-(.
Aga-Śliczny komplecik.
I nasze ostatnie zdobycze:

Załączniki

• IMG_4386 [MiniFoto].jpg
    IMG_4386 [MiniFoto].jpg
    23 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_4385 [MiniFoto].jpg
    IMG_4385 [MiniFoto].jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_4387 [MiniFoto].jpg
    IMG_4387 [MiniFoto].jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 56