reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

aga
To są takie zwykłe tradycyjne albumy z gładkimi białymi stronami i pergaminem pomiędzy firmy henzo. Kupiłam na allegro. Tę maszynkę do podklejania również (u tego samego sprzedawcy). Potem dokupiłam różne wklejki (taki scrapcbooking) i już mi przyszły. Superowe są :tak: Motywy oczywiście dziecięce - jakieś grzechotki, wózeczki, kołyski, wanienki, stópki itp no i trochę motywow plazowych (będą do zdjęć z wakacji w Gda) i świątecznych (wiadomo). Jeszcze jakiś fajny mazam i zacznę robić kronikę :tak:

Kostkę Lili dostanie na Mikołaja, bo wydaje mi się że za 2 tygodnie będzie dla niej fajniejsza niż teraz :tak:

reklama
Hejka
Moja mala tez metki najbardziej lubi ze wszystkich elementow zabawki:):tak::-D
przy kocyku i wszedzie mala metke znajdzie:)czym mniejsza tym lepsza:)
Znalazlam kule jakby ziemska z malymi elementami:) bardzo ja lubi:)
firmy HABA bardzo fajne zabawki polecam:) drewniane tez.

Właśnie dostałam paczuszkę z gryzaczkami.W odpowiednim wątku zamieszczam reakcje Fifika na nowość:-).

Załączniki

• IMG_4475 [MiniFoto].jpg
    IMG_4475 [MiniFoto].jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 55
mmatysia?one są celowo różne? mają inne funkcje? Czy tak po prostu.
Też chcę to kupić, tylko u nas może być ciężko. Lili nie toleruje innej pozycji niż brzuszek, o leżaczku już pisałam więc taka zabawa mogłaby się kończyć mało ciekawie. Bez niczego Lilianka produkuje pod sobą całe pojezierze :rolleyes:
Włożyłaś tam bananka? Takiego zwykłego? Ze sklepu?

A ja wrzucam taki głupi drobiazg. Bylam dziś z Mają na spacerku i takie cuda żeśmy upolowały.:-):-):-):-)
Wiem że to kwestia gustu, ale nam się akurat podobają, będą nas rozweselały przy zmywaniu. :-):-):-):tak::tak::tak:

Ale przyznajcie, jak fajnie można zrobić taką zwykłą głupią rzecz, no nie?!

ta pierwsza dla nas, a ta druga dla teściowej, bo lubi takie śmieszne kuchenne gadżety. :-)

Załączniki

• SNB12165.jpg
    SNB12165.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 58
  • SNB12166.jpg
    SNB12166.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 56
  • SNB12161.jpg
    SNB12161.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 42
  • SNB12162.jpg
    SNB12162.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 57
  • SNB12163.jpg
    SNB12163.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 56
  • SNB12164.jpg
    SNB12164.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 51
Moniqsan-Różowe to gryzak a niebieskie to wkłady(wzięłam od razu zapas bo nastepnym zakupem i tak by były a wiecej bym za przesyłkę zapłaciła niż za wkłady).
Do środka włożyłam ciacho z Hippa.Nie mogłam mu tego gryzaka wyrwać tak mu się spodobało:eek:.Myślę ,że spokojnie mogłabyś dać Lilce gryzaka wtedy gdy trzymasz ją na kolanach,ona spokojnie wysysałaby zawartość a ty nie martwiłabyś się, ż się zakrztusi

Moniqsan-Różowe to gryzak a niebieskie to wkłady(wzięłam od razu zapas bo nastepnym zakupem i tak by były a wiecej bym za przesyłkę zapłaciła niż za wkłady).
Do środka włożyłam ciacho z Hippa.Nie mogłam mu tego gryzaka wyrwać tak mu się spodobało:eek:.Myślę ,że spokojnie mogłabyś dać Lilce gryzaka wtedy gdy trzymasz ją na kolanach,ona spokojnie wysysałaby zawartość a ty nie martwiłabyś się, ż się zakrztusi
wrzuć Iinka, ja też zamówię.

reklama
Do góry