reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

oczywiście odbieram w foteliku bo my też samochodem.co do rożka to nie kupuję bo myślę że się nie przyda:) największy problem to wózek jaki kupić bo mieszkam na 4 piętrze w bloku :(

reklama
witam
mam pytanko jak to jest z tymi rozmiarami bcikow?
tzn 18 to jest na ile miesiecy czy ktos wie?]
prosze o pomoc pozdrawiam

hejka, ja rożek dostałam, więc będe korzystać, a ten co umieściłam, to taki który bardzo chciałam. Wogóle, to nie podobaja mi się ciuszki zbyt przerysowane postaciami, z wielkimi aplikacjami i takie tam. Tak jak te sukienki, ktore kupiłam i Wam pokazałam. Zwykłe, nie natrętne i śliczne. Dziś wybieram się do Tesco, może jakoś wyciagne tam mojego męża. Cos nie ma chłopak cierpliwości do mnie na zakupach. A samego go nie puszcze!

i dołaczam sie do prośby krystyny_30, jak to z tymi butami jest?

a ja dzis kupiłam dresik H&M dla niuni w rozmiarze 68 bedzie na jesień-

DSCN4059.JPG

Ostatnia edycja:
patusia- ale superowy ten dresik, hello kity , moge wiedziec ile za niego zaplaciłaś bo mam upatrzony jeden na allegro ale nie wiem czy warto kupowac czy lepiej wlasnie w h&m
imagination- fajny kocyk

patusia- ale superowy ten dresik, hello kity , moge wiedziec ile za niego zaplaciłaś bo mam upatrzony jeden na allegro ale nie wiem czy warto kupowac czy lepiej wlasnie w h&m
imagination- fajny kocyk
sama kupłam przez allegro nowy chora jestem i nie ruszam sie z domku :no:
tylko allegro mi zostało a dałam 39zł z przesyłką już

patusia44- śliczny ten dresik naprawde, na allegro mozna kupic naprawde super ciuszki, dużo zdrówka ci życzę

reklama
Do góry