reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
no to ja też cos wkleję wprawdzie to nie ubranka, ale kupiłam kocyk i dostałam od koleżanki takie okrycie kapielowe

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    88,2 KB · Wyświetleń: 48
Dziewczyny ale macie cudne ciuszki kurcze rozplywam sie jak je ogladam.
Maja- piekne te ciuszki, nie dziwie sie ze nie kupujesz narazie.Sa cudne w szczegolnosci to body z dinozaurem :-D
Kokoszka,Paula - piekne ciuszki dziewczynki dla waszych ksiezniczek pokupowalyscie

Ja juz sie martwilam ze nie znajde dla mojego syneczka pieknych ciuszkow, ale weszlam w weekend do nexta i ciuszki sa cudne dla chlopcow tam i pewnie tam strace najwiecej kaski:-D:-DJuz sie boje reakcji meza.Ja narazie mam tylko 2 body kupione jeszcze w polsce jak dowiedzialam sie ze bedzie chlopak i do tej pory jeszcze nic nie kupilam plus mam ciuszki po mlodym mojej kolezanki :-)

paula7- ale słodkie te sukieneczki :-D. Moja mama strasznie żałuje, że jak ja się urodziłam to nie było takich słodkości...
co prawda ja byłam nietypową dziewczynką, bo w sukienkach chodziłąm za karę:-D Najlepiej było mi w spodniach a jeszcze jak były podobne do tych co nosił starszy brat to już wogóle...:tak:

ankoz- ja mam chyba podobne okrycie kompielowe tylko wersja "men" czy to okrycie jest takie kocykowe czy frotte? ja mam kocykowe i zastanawiam się czy będzie dobrze wodę wchłaniało :confused:

ankzoc- super bardzo przydatne rzeczy... ja jeszcze z tym stoje w miejscu... po powrocie z urlopu zaczne juz ma maxa szalec... maz mi obiecal...

paula7- ja kochana za wiele nie mam, ale zawsze coś się kupi tak potroszeczku, to przynajmniej tak nie czuć po portfelu ;-)

A oto mój najnowszy zakup :)

Załączniki

• huś.1.jpg
    huś.1.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 57
  • huś.2.jpg
    huś.2.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 50
  • huś.3.jpg
    huś.3.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 48
anzock
ale sliczny ten hustawko lezak tez chce kupic podobny ale fischer price jesczce nie widzialam a ile zaplacilas jesli mozna spytac?
pozdrawiam

reklama
Do góry