reklama
Dziewczyny, wy w większości z UK nadajecie widzę:-) Choć niektóre marki się powtarzają. Niemniej GAP, mimo iż znam, w Polsce nie widziałam... Jest gdzieś?
A butki. Wiem, że trochę to potrwa zanim maluchowi się faktycznie przydadzą, ale... jak mówi Maja, dla podkreślenia urody;-) Jasne, że nie mam zamiaru przesadzać, ale tymczasem nic jeszcze nie kupiłam, nic nie kusi poza... butkami właśnie. Butki takie malusie mnie kładą na kolana! Ale zupełnie nie znam się na rozmiarach. Gdzieś widziałam rozmiar 16 i było zaznaczone, że na 3 - 6 msc. a i wygląd (miękka podeszwa i reszta) wskazywał raczej, że bardziej ozdobie mają służyć niż chodzeniu...
Sheeppy, Maja, wy już macie maluchy. Od jakich rozmiarów butków zaczynałyście? I ile dzieciaki wtedy miały?
A butki. Wiem, że trochę to potrwa zanim maluchowi się faktycznie przydadzą, ale... jak mówi Maja, dla podkreślenia urody;-) Jasne, że nie mam zamiaru przesadzać, ale tymczasem nic jeszcze nie kupiłam, nic nie kusi poza... butkami właśnie. Butki takie malusie mnie kładą na kolana! Ale zupełnie nie znam się na rozmiarach. Gdzieś widziałam rozmiar 16 i było zaznaczone, że na 3 - 6 msc. a i wygląd (miękka podeszwa i reszta) wskazywał raczej, że bardziej ozdobie mają służyć niż chodzeniu...
Sheeppy, Maja, wy już macie maluchy. Od jakich rozmiarów butków zaczynałyście? I ile dzieciaki wtedy miały?
M
maja33
Gość
Karjoka, masz racje, gap w Polsce poza allegro jest ciezko dostepny. Ja kupuje w USA badz w Dubaju bo tam dosc czesto podrozuje, a teraz z racji tego ze to juz prawie 6 miesiac, znajoma ma mi pake z GAPa przeslac jak tylko poznamy plec, wiec jesli cos bedziesz chciala to moge zamowic u niej. wejdz sobie na Shop clothes for women, men, maternity, baby, and kids at gap.com. | Gap tam sa zakladki m.in. z ubrankami dla maluchow.
Pozdrawiam,
A.
Pozdrawiam,
A.
blondynkapoznan
powrot po miesiacach
ja polecam rzeczy Disneya sa ładne i dobre jakosciowo jak dla synka kupilam swetr rozpinany i spiworek:-)
Anulinka, dziękuję cudnie za adres strony. Ciuszki faktycznie ciekawe. Podoba mi się, że niewiele nadruków i naszywek. I ceny także ok., tym bardziej zważywszy niski kurs USD do PLN. Zapytam ich czy nie wysłaliby paczki do Polski i dam wam znać. A jeśli nie to dziękuję ci Anulinko za propozycję pomocy w imporcie;-), mam jednak kilkoro przyjaciół, którzy bardzo często podróżują do US i na pewno uda mi się zorganizować ewt. przerzut :-)
Sama odwdzięczam się adresem do duńskiej strony TrendyBaby, na której ciuszki bardzo mi się podobają. Niestety strona jest w j.skandynawskich, ale na pewno można się z nimi komunikować po angielsku i na pewno wysyłają do Polski bez problemu - pytałam. Ciuszki ciut drogie, ale ciekawe wzornictwo, także bez wielu naszywek i ozdobników, nadruków, co ja akurat cenię w ciuszkach dla dzieci. Ale oczywiście wiem, że gusty mamy różne:-)
Bodystocking –
Aha! A podane ceny w DKK (korony duńskie) najłatwiej dzielić przez 2 - wtedy mamy cenę w złotówkach.
Sama odwdzięczam się adresem do duńskiej strony TrendyBaby, na której ciuszki bardzo mi się podobają. Niestety strona jest w j.skandynawskich, ale na pewno można się z nimi komunikować po angielsku i na pewno wysyłają do Polski bez problemu - pytałam. Ciuszki ciut drogie, ale ciekawe wzornictwo, także bez wielu naszywek i ozdobników, nadruków, co ja akurat cenię w ciuszkach dla dzieci. Ale oczywiście wiem, że gusty mamy różne:-)
Bodystocking –
Aha! A podane ceny w DKK (korony duńskie) najłatwiej dzielić przez 2 - wtedy mamy cenę w złotówkach.
Ostatnia edycja:
a ja wczoraj kupiłam sobie sukieneczkę wełnianą ale z krótkim rękawikiem, czarną wiązaną pod biustem i do tego białą bluzeczkę bawełaniną z długim rękawem. fajnie na wiosne bedzie ywgladac do leginsów i balerinek
a narzie bede noisc do rajstopek i kozaczków
a co myslicie o tym?? zastanawiamy sie z mezem nad kupnem!
ZESTAW PIELĘGNACYJNY SUZIE DUŻO KOLORÓW NoweFv (514139343) - Aukcje internetowe Allegro
lub
http://www.moje-dziecko.com/p,pl,188,komoda+kapielowa+atlantis.html
a co myslicie o tym?? zastanawiamy sie z mezem nad kupnem!
ZESTAW PIELĘGNACYJNY SUZIE DUŻO KOLORÓW NoweFv (514139343) - Aukcje internetowe Allegro
lub
http://www.moje-dziecko.com/p,pl,188,komoda+kapielowa+atlantis.html
Ostatnia edycja:
reklama
Karjoka, sliczniusie te rzeczy na stronie do ktorej dalas link. Napisalam do nich czy moga cos wysylac do PL. O GAPie zapomnialam ci napisac ze nie wysylaja;/ Jedynie na adres w USA, ale ja znajomej podsylam linki ze strony z ubrankami, ona jedzie do sklepu i kupuje czasem jeszcze taniej niz na www. Tym bardziej ze teraz sa tam przeceny. Ja czekam tylko na poznanie plci, bo moglabym juz konkretnie cos zamowic, a teraz to tylko unisexy
ale tez sa fajowe. Dolar niestety drozszy niz latem, wtedy bylo prawie za poldarmo, ale i tak jeszcze nie takie straszne ceny, a wiem ze sa dobre jakosciowo bo sama nosze wiele rzeczy z GAP.
Podziel się: