reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Confi nie ma to jak zakupy:-) i super, że paczka się znalazła.
Czekamy na nowości
Miałam podobny problem po 1,5 m-ca paczka wróciła do sprzedawcy i laska chciała, żebym ponownie pokryła koszt przesyłki bo niby nie odebrana z poczty. Zgodziłam się. Tylko ze przysłała mi ją w zapakowanej poprzedniej kopercie gdzie była zła ulica - źle wpisała adres stąd nie odebrana. Uznałm to za jej pomyłkę na szczęście nie chciała kasy ale co człowiek sie nadenerwował to jego

reklama
Dzieki Iwonko :-)
Oj tak będzie mała Królewna - mój mąz szaleje hahahahahahah aż boje się co będzie jak sie urodzi. Niby facet chciałby mieć syna ale widzę że ta córka to strzał w 10 w moim przypadku

*AgA* piękna pościel :) ja już nie mogę się doczekać kiedy będzie u nas łóżeczko ...

faceci zawsze mówią ze chca mieć syna ale jak rodzi się córka to nie ma faceta który z miejsca by się nie zakochał w swojej królewnie :D

confi - bardzo ładne ciuszki:tak: szczególnie podobają mi się te pierwsze body - są takie zupełnie inne ;-) i całą wyprawkę masz już gotową :tak: hihihi to tak jak ja... tylko kilka rzeczy mi brakuje...

Aga - pościel jest śliczna :-) jak to Iwonka powiedziała - iście królewski zakup :tak:

barmanka79 te pierwsze to są spodenki z polarku, takie cieplejsze troszkę :)
właśnie podobało mi się to ,ze są takie inne niż te wszystkie dziecięce ciuszki :)
ale to bardziej na zimę są i do nich mam takie wysokie skórzane ciepłe buciki ale już zdjęcia nie zrobiłam ;)

:-):-):-) to moje dzisiejsze zdobycze!!!!!!!!!!! fotelik oczywiscie dla mnie....:tak::tak:

Załączniki

• zakupki!!! 015.jpg
    zakupki!!! 015.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 67
  • zakupki!!! 016.jpg
    zakupki!!! 016.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 67
  • zakupki!!! 020.jpg
    zakupki!!! 020.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 72
  • zakupki!!! 019.jpg
    zakupki!!! 019.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 60
  • zakupki!!! 022.jpg
    zakupki!!! 022.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 62
Też pare dni temu kupiłam podgrzewacz z Aventu i na razie dodatkowo jedną butelkę, bo chyba kupię też sterylizator i wówczas też będzie jedna albo dwie butelki do tego. Chociaż widziałam też taki zestaw sterylizator + laktator i chyba 2 butelki i w zasadzie był niewiele droższy od samego laktatora, więc nie wiem czy jednak na to się nie skuszę. A fotelik bardzo fajny. Podusia z Prosiaczkiem jest świetna!

reklama
pytałyście kiedyś o body kopertowe - ja zakupiłam takie w ZARZE (długi i krótki rękaw) - 2 pack = 29,00 zł :happy:

Załączniki

• DSC05231.JPG
    DSC05231.JPG
    43,7 KB · Wyświetleń: 56
Do góry