reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

ciuszko-kombinezonik:-D

Załączniki

• kombinezonik.jpg
    kombinezonik.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Gibaga sliczna ta posciel :-) a kolor to juz wogole rewelacja-taki delikatny błękit :-)

Mantezowa no prosze jakie czasami umiecie cuda wyszperac :-) ja to jakos nie mam telentu do lumpexow itp :sorry:

LadyMocca cos mis ie zdjec, ze niezle bedziesz stroila ta swoja Krolewne :cool2:

Poznanianki a czy któraś z Was widziała w Poznaniu wózek Tako jumper w sklepie. Ja widziała go tylko w necie ale chciałam zobaczyć tak na żywo , no czy jest ciężki i jak chodzi.

na pewno jakiś Tako jest w hurtowni Pati i Maks przy Modenie, tylko nie wiem jaki bo nie zwróicłam uwagi:eek: ale dziś będę w Pati i Maks w Rondzie to zerknę i dam Ci znać wieczorkiem:tak:

reklama
Zainteresowały mnie te pieluchy higieco ! Chyba też w styczniu zamówie sobie 6 szt . na próbe . Cena naprawdę świetna ! 300 sztuk za 120 zł ? to wychodzi za 40gr jedna ! No i plus ta saszetka . Kurcze , naprawde fajna oferta :)

Do góry