Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zupelnie nie ciazowo, zadnych mdłości ani nic [emoji6] tylko żołądek rano mnie boli jak zbyt dlugo nie zjem a tak to zapominam ze w ciazy jestem [emoji1]No mam nadzieje, ze bedzie raz dwa.
O kochana no i jak sie.czujesz w tym 1 trymestrze?
Ja tez tak mialam, wgl mdlosci nie mialam, nie czułam sie w ogóle w ciąży dopoki nie zaczelo bolec w pachwinach, ale zycze Ci zeby jak najdluzej tak zostalo kochanaZupelnie nie ciazowo, zadnych mdłości ani nic [emoji6] tylko żołądek rano mnie boli jak zbyt dlugo nie zjem a tak to zapominam ze w ciazy jestem [emoji1]
Tez mam lozysko ba przedniej scianie, a ruchy poczulam w 19tc i tez 1 ciaza i tez synek@Roksanka98 powodzenia życzę
ja czekam do kwietnia, jestem w trakcie 17 tc. nie mialam żadnych objawów, nawet nie wiem co to mdłości ani tym bardziej wymiotyprzytyłam 0,5 kg póki co, więc brzuch tylko umowny widzę, ruchów się nie spodziewam jeszcze przez miesiąc bo 1 ciąża a i łożysko mam na przedniej ścianie.. więc gdyby nie usg to ciężko byłoby mi uwierzyć że noszę synka
![]()