Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kamila podziwiam Cie za ta cierpliwosc.Nie.
Z om wynika ze dzis jestes w 3tygodniu i 3dniu ciazy. Zdecydowanie za wczesnie na lekarza. Kolezanka wyżej dobrze napisala kiedy moglabys sie wybrac na usg [emoji6]
Nie ma co podziwiac, zadala pytanie to lepiej jej odpowiedziec niz doczekac sie kolejnego wątku...[emoji6]Kamila podziwiam Cie za ta cierpliwosc.moze ja jestem zdenerwowana, bo leze w szpitalu i czekamy na maluszka
Pewnie i tak zalozy.Nie ma co podziwiac, zadala pytanie to lepiej jej odpowiedziec niz doczekac sie kolejnego wątku...[emoji6]
A u Ciebie końcówka juz ? [emoji4]
Nie ma co podziwiac, zadala pytanie to lepiej jej odpowiedziec niz doczekac sie kolejnego wątku...[emoji6]
Witaminy to już? Czy dopiero po usg lekarz powie jakie
Witaminy mi.lekarz powiedział jakie mam brac, ale mozesz sobie brac juz kwas foliowy.Witaminy to już? Czy dopiero po usg lekarz powie jakie
Jak najszybciej kwas foliowy zacznij brać. Suementuje się go nawet przed spodziewanym zajściem w ciążę. A reszta witamin to ja brałam od razu, ale nie jest to tak istotne jak kwas foliowyWitaminy to już? Czy dopiero po usg lekarz powie jakie