reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szansa na bycie w ciąży

Pierwszy raz ją zażyłam dlatego się martwie. A tyle sie naczytałam, że to może być ciąża itd. Boje sie strasznie.. Dzis znowu leci mniej ale wiecej niż wczoraj, strasznie mnie to dziwi. No i wczoraj jak zaczęło leciec wiecej, to bolało mnie podbrzusze.

Napisałaś wyżej , że wzięłaś furaginę bo Ci zawsze pomaga , więc myślałam , ze brałaś ją wcześniej.
Nie sugeruj się tym co piszą gdzieś tam coś tam, bo każda kobieta ma inne objawy - a taka w strachu czy co bardzo chce mieć dziecko wszystko podciąga pod objawy ciąży a to nie zdrowo bo wtedy organizm sam będzie się tak zachowywał jakby był w ciąży jak się będziesz nakręcać - spokojnie , zobaczysz na razie jak będzie wyglądał Twój okres, jak obfity i ile dni trwa i wtedy dalej będzie się myśleć co i jak ;)

reklama
Tzw. preejakuliat wydziela się gdy chłopak jest podniecony? Ponieważ podczas tego 1 minutowego "stosunku" mój facet nie był podniecony.

Tzw. preejakuliat wydziela się gdy chłopak jest podniecony? Ponieważ podczas tego 1 minutowego "stosunku" mój facet nie był podniecony.

Skąd wiesz czy nie był podniecony ? Facet na sam widok kobiety swojej np. nago się podnieca i mu się wydziela ten preejakulat.. i wcale nie musi być po nim widać , że się podniecił.. może porozmawiaj ze swoim chłopakiem, co odczuwa , kiedy i co go podnieca czy możliwe że coś tam było, bo przecież on zna swoje ciało najlepiej ;)

Rozmawiałam z nim i powiedział mi, podczas kiedy wszedł we mnie bez prezerwatywy na minute nie był podniecony bo był po zwaleniu konia przed chwilą.

Do góry