Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazwyczaj wynik jest tego samego dniaJak nic się nie zmieni wybiorę się jutro rano. Ile mniej więcej czeka się na wynik ?
Zwykle 29/30dni, jeśli do jutra nie będzie @, przed pracą skoczę do laboratorium.Jeśli masz regularne cykle ,to beta już bediz e pewna na 100 % nie ma na co czekać, i doszukiwać się objawów
A czy w tym miesiącu,coś się nie wydarzyło? Stres? Wyjazd ? Chęć posiadania dziecka?Zwykle 29/30dni, jeśli do jutra nie będzie @, przed pracą skoczę do laboratorium.
Hmm, w styczniu byłam chora ale nie umiem przywołać czy to było w tym czy poprzednim cykluA czy w tym miesiącu,coś się nie wydarzyło? Stres? Wyjazd ? Chęć posiadania dziecka?
Najlepiej zrób sobie badanie krwi. Przyznam ,że ja miałam takie opóźnienia , gdy starałam się o drugie dziecko . Niestety u mnie to była głównie głową i dopiero jak odpuściłam to zaszłam w ciążęHej,
Spóźniam się 6 dzień, dziś zrobiłam test niestety wyszedł negatywny.
Czy miała któraś z was podobna sytuacje ale finalnie okazało sie, że jest w ciąży? Czy raczej uznać,że powód spóźnienia może być związany z czymś innym ? Powtórzyć test za tydzień Jeśli okres się nie pojawi ?
P.s.zbliżenie miało miejsce 19 dnia cyklu, ostatnie 2 dni wydawało mi się że mam pewne objawy ale może mózg płata mi figle?
Będę wdzięczna za opinie
To super wieści! A widzisz, biologia potrafi nam niezłe jaja zrobić. Uwierz, jest tutaj dziewczyna której termin porodu przesunął się dwa miesiące wstecz, miała plamienie, które traktowała jak okres, a w rzeczywistości ciąża była dwa miesiące starsza. Życzę Ci zdrowia i spokojniej, bezstresowej ciążyHej, chciałam odkopać temat w celu update. 03.03.2020 zrobiłam krew wyszło - 0,23, ostatecznie to rozwiało moje wątpliwości i ruszyłam dalej. Jednak dalej nie dostałam okresu martwiąc się już umówiłam wizytę do ginekologa na dziś, wcześniej postanowiłam mimo wszystko zrobić jeszcze jeden, ostatni test i okazał się pozytywny. U lekarza ciąża potwierdzona na podstawie wymiarów 8 tydzień i 3 dni, niestety na terminie ostatniej miesiączki polegać nie możemy. Możecie uwierzyć jakie było moje zdziwienie, a już po wizycie zaczęło mnie martwić dlaczego beta była tak niska miesiąc temu...