małamama76
Zaciekawiona BB
Matylda jeszcze raz wielkie gratulacje
już ochłonęłaś? dotarło do Ciebie ,że zdałaś ?
Tralalala witaj
ja tez z Pomorzan jestem 
Tralalala witaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
. Czy moglabym do Was dolaczyc?:-)
. Musze zapisac synka do przychodni i do pediatry i nie wiem gdzie mam go zapisac...Robilam wstepne rozeznanie i mam tylko metlik w glowie. Moze ktoras mama z Pogodna doradzi mi , gdzie najlepiej? 
wiem , że maja też przychodnie na mickiewicza może tam też być ok :-)
. Ja juz wlasnie bylam w tej przychodni na Mickiewicza i sama przychodnia wydaje sie fajna, tylko , ze zaproponowali mi , ze moga zapisac synka do jednej pani doktor, o ktorej akurat bardzo zle opinie czytalam i slyszalam, a ze innej opcji nie bylo to zrezygnowalam...:-(No mam problem teraz. Generalnie nie mam nic przeciwko , zeby gdzies dalej do przychodni dojezdzac , ale Niebuszewo i okolice to juz jednak daleko. Myslalam o przychodni na Powstancow Wlk, albo na Ku Sloncu, ale jeszcze tam nie bylam... Na Lukasinskiego nie ma pediatry /dzwonilam/. Ehhh... ciezko.
Do tej pory pamietam jak ja sie cieszylam, jak zdalam, a to juz tyyyle lat minelo

aż mi się nie chce na dwór wychodzić
a z psem ktoś musi wyjść, pewnie "padnie" na mnie kurcze ... chyba, że coś wymyślę
:-)
ahhh...
ale sajgon znowu będzie...