Kingusia gratuluje córci:-) Nam sie marzyli chlopcy i od poczatku czulam ze beda..a tu
dziewczynki!!! i to juz potwierdzone poraz trzeci! Prawdopodobnie jednojajowe i identyczne

Ja dzisiaj bylam w Zdrojach w szpitalu na usg 3D i moje ksiezniczki waza jedna: 868g a druga 872g czyli rowniutko:-)jedna pozowala do zdjec a druga sie ukrywala i nie dala sobie zrobic ani jednego. Mam filmik i zdjecia

Mam juz troszke ciuszkow dla malutkich a dzisiaj mnie cos wzielo po usg i bylam w dwoch hurtowniach na slonku i kupilam wanienke, ciuszki jakies, akcesoria typu nozyczki do paznokci, szczoteczke, grzebyk i takie tam:-)mamy tez juz kombinezoniki zimowe, kocyki, reczniczki..zbiera sie powoli.
Gratuluje matylda zdania prawka!!! Aj pamietam coz to byl za stres..ja zdalam za 3 razem ale to bylo 5 lat temu dokladnie w pazdzierniku
Witajcie
tralalala i madlen!!!:-)
No jak narazie z dr Iry jestem zadowolona. Tak wlasnie slyszalam od kolezanek ze ma dosc duze powazanie wsrod personelu szpitala i zupelnie inaczej traktuja jego pacjentki, wiec to przewazylo nad wyborem lekarza, no i przemily czlowiek!;-)