Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Całe życie mieszkałam w centrum a 3 lata temu kupilismy mieszkanie na prawym brzegu.nie ukrywam,ze troche mnie ta odległośc przerażała,ale juz sie przyzwyczailam i jest mi tu bardzo dobrze:-)O jak fajnie że jesteś z prawobrzeża.:-)

Gratuluję maluszka :-)
mi strasznie brakuje brzuszka, bycie w ciąży to coś cudownego
Te mrozy są straszne- nigdzie nie można się ruszyćjedyna rozrywka oprócz mojego dziecka to dla mnie teraz internet i tv, ale i to już mi się znudziło (no może poza zakupami na allegro)
![]()
i ona chyba sobie zdaje z tego sprawę i mamusi dokucza 
iwona jak masz linka do pensjonatu to wklej go może zastanowię się nad urlopem u ciebie, albo weekendem:-)
kinguś jak ci się żyje na obcej ziemi, jak sobie dajecie radę? 35tc to juz końcóweczka, super![]()
:-)
chryste, aż nie chce mi się o tym myśleć... 
hej dziewczęta :-)
dawno mnie nie było , bo ostatnio czasu mało ...wzięłam się ostro za prace mgr i pisanie z pilnowaniem dzidziula pochłania cały mój czas , pod wieczór padam jak zabita :-(
jeszcze ta pogoda :-( zimnoooooo jak cholera
kingusia1991 trzymaj się dzielnie i łatwego rozwiązania życze ;-)

nóżkami pewnie

Czesc dziewczyny.Jestem tu po raz pierwszy i mam nadzieję,że bede mogła czasami w wami poplotkować
Jestem w 25 tc,mieszkam w Szczecinie na słonecznym.
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie![]()

ha ha normalnie świat jest małyAnia masz rację.Ale numer.Myślałam że mieszkasz w pobierowie.

witamy u nas :-)Czesc dziewczyny.Jestem tu po raz pierwszy i mam nadzieję,że bede mogła czasami w wami poplotkować
Jestem w 25 tc,mieszkam w Szczecinie na słonecznym.
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie![]()

o ja tez ja też:-):-):-):-)Witam no ja tez jestem jak najbardziej za spotkaniem o pubie to marze wręcz by wskoczyć bez dzieci :-)![]()

przednie kółko sie posypało całe łożysko poszło w diabły
nie wiecie może gdzie w szczecinie mozna takie rzeczy naprawić??pytałam u nas na osiedlu w warsztacie samochodowym ale pan powiedział ze oni takimi wynalazkami się nie zajmują

, a na mały rabacik można u ciebie liczyć;-)