reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Witam jetem rowniez ze Szczecina mam propozycie moze bysmy sie umowily n jakies podkanie w Warszwie sa kluby mam z pociechami a my co gorsze Szczecin tez moze miec Pozdrawiam
024013950.png

ticker.php

hej kobietki:happy2:
moje dzieci dziś wyjechały do pobierowa do babci jakoś tak cicho w domku:baffled:zostaliśmy sami z Antonim i walczymy z jego przeziębieniem:baffled:
a za spotkaniem jestem 3 razy tak może tak jakoś weekendowo by się gdzieś na piwko spotkać co????????? no mam nadzieję że od przeyszłego tygodnia będe mieć w pracy wolne weekendy i wtedy możemy popiwkować:tak:

reklama
A wiec czekam na jaki pomysl i miejsce ja zabrdzo nie znam Szczecina po ulicach. Co do wekendow mi odpdaja od 13 luty i nastepne wszystkie mam zjazdy. No ale jak bedzie trzeba to ja postaram sie byc. Popieram wekendy.
024013950.png

ticker.php

Do góry