Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale mam dzisiaj leniwy dzień
M ma wolny weekend, więc lenimy się całą naszą trójka, jedyne co to rano wysprzątałam kuchnie jak moje chłopaki spały i później razem z M zrobiliśmy obiadek

ale na szczescie od tyg zaczal sie jakis przelom maly wprawdzie nie siedzi ale zaczyna raczkowac i teraz go wszedzie go pelno, a mi ciezko sie ogarnac ;-) Ciesze sie ze jest jeszcze jedna mamusia ze zdroji:-):-):-). Jak na razie siedze z malym w domku maz prowadzi wlasna firme wiec calymi dniami jestem sama bo pracuje od rana do nocy.... i tak troche nudno mi samej..... Zanim maly sie pojawil na swiecie prowadzilam tez swoja firme bylam masazystka.... bardzo tesknie za praca i czasem mam dosc wszystkiego i chetnie bym znowu wrocila do pracy.... ale rano jak budzi mnie ten slodki usmiech Wiktorka to cieszy mnie kazda chwila spedzona z synkiem. Oprocz opieki nad malym organizuje teraz wesele swoje i siostry ktore robimy razem w lipcu, siostra mieszka w Norwegii i na dniach spodziewa sie dziecka wiec wszystko spadlo na mnie :-)

córeczka urocza:-)
M ma wolny dopiero weekend.