reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Ja tylko na chwile. W weekend dopadl mnie rotawirus, wczoraj zaczelam dopiero dochodzic do siebie, ale moi panowie nie bardzo. Przyszla dr i stwierdzila u obojga maluchow zapalenie oskrzeli. A na dodatek moj maz wrocil po 18tej z pracy w kiepskim stanie i co? Rotawirus! Litosci bo ja juz nie daje rady z tymi chorobskami. W dodatku mam nawrot kataru-jak z kranu leci!

Ale Wam zycze milego dnia babeczki!!!

Cześć,mam na imię Edyta i jestem ze Szczecina...siedzę całymi dniami w domu ze synkiem(10mcy)nikogo nie znam bo mieszkam tu od 2 lat...oczywiście spacery są codziennie:-) jestem tu pierwszy raz....

Ja tylko na chwile. W weekend dopadl mnie rotawirus, wczoraj zaczelam dopiero dochodzic do siebie, ale moi panowie nie bardzo. Przyszla dr i stwierdzila u obojga maluchow zapalenie oskrzeli. A na dodatek moj maz wrocil po 18tej z pracy w kiepskim stanie i co? Rotawirus! Litosci bo ja juz nie daje rady z tymi chorobskami. W dodatku mam nawrot kataru-jak z kranu leci!

Ale Wam zycze milego dnia babeczki!!!

Dużo zdrówka dla Was, trzymajcie się.

Cześć,mam na imię Edyta i jestem ze Szczecina...siedzę całymi dniami w domu ze synkiem(10mcy)nikogo nie znam bo mieszkam tu od 2 lat...oczywiście spacery są codziennie:-) jestem tu pierwszy raz....

Cześć:-) a z jakiej dzielnicy jesteś?

Czesc witaj, napisz skąd jesteś, ja chętnie na jakiś spacerek się wybiore bo juz chyba wiosna niedługo.

hej a my po drugim spacerku, jak narazie to rekord w wychodzeniu tej zimo-wiosny :-D

royanko współczuję rota, ucałuj chłopców od nas:tak:
muminka zaglądaj częściej do nas

czesc babeczki
ja melduje się po 5 dniowym odpoczynku od codzienności i od dzieci:happy2:
szusowaliśmy sobie na nartkach firmowych w austrii a teraz juz niestety robotka:sorry2:

W weekend dopadl mnie rotawirus, wczoraj zaczelam dopiero dochodzic do siebie, ale moi panowie nie bardzo. Przyszla dr i stwierdzila u obojga maluchow zapalenie oskrzeli. A na dodatek moj maz wrocil po 18tej z pracy w kiepskim stanie i co? Rotawirus! Litosci bo ja juz nie daje rady z tymi chorobskami. W dodatku mam nawrot kataru-jak z kranu leci!
zdrówka życzę !!! a swoja droga jak juz facet zaczyna chorowac to koniec świata
witaj - no i powiedz coś więcej o sobie - gdzie mieszkasz?
matylda - no niedługo to się dopiero zaczną długasne spacery:tak: tylko dla mnie jeszcze ciut cieplej mogłoby być:sorry2:

witam też pozostałe mamy

i wszystkiego najlepszego dla Miłoszka

pozdrawiam

witam

my dzis zaliczyliśmy spacerek 3 godz z tego 2 po lesie oliwia sie wyszlala ze jak wróciła do domu to siedziala chyba z 3 godz i tylko jeść wolała :-D:-D:-D

muminka witaj opowiedz więcej o sobie ???

royanko współczuje chorób oj wiem jak to jest my mielsimy pol grudnia i początek stycznia w chorobach dużo zdrówka dla was

Cześć dziewczyny
Widzę, że jest już informacja o spotkaniu BB. Jeszcze nie wiadomo w jakim terminie i gdzie będzie. Czy macie ochotę wybrać się na to spotkanie? Ja myślę, że może być fajnie...

Pozdrawiam wszystkie szczecinianki

reklama
Cześć dziewczyny
Widzę, że jest już informacja o spotkaniu BB. Jeszcze nie wiadomo w jakim terminie i gdzie będzie. Czy macie ochotę wybrać się na to spotkanie? Ja myślę, że może być fajnie...

Pozdrawiam wszystkie szczecinianki

Fajnie, że BB organizuje spotkanie:-) mam tylko nadzieję, że termin i miejsce spotkania mi podpasują:-) wtedy oczywiście się wybiorę:tak:

Do góry