Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tylko na chwile. W weekend dopadl mnie rotawirus, wczoraj zaczelam dopiero dochodzic do siebie, ale moi panowie nie bardzo. Przyszla dr i stwierdzila u obojga maluchow zapalenie oskrzeli. A na dodatek moj maz wrocil po 18tej z pracy w kiepskim stanie i co? Rotawirus! Litosci bo ja juz nie daje rady z tymi chorobskami. W dodatku mam nawrot kataru-jak z kranu leci!
Ale Wam zycze milego dnia babeczki!!!
Cześć,mam na imię Edyta i jestem ze Szczecina...siedzę całymi dniami w domu ze synkiem(10mcy)nikogo nie znam bo mieszkam tu od 2 lat...oczywiście spacery są codziennie:-) jestem tu pierwszy raz....
Czesc witaj, napisz skąd jesteś, ja chętnie na jakiś spacerek się wybiore bo juz chyba wiosna niedługo.
Cześć,mam na imię Edyta i jestem ze Szczecina...siedzę całymi dniami w domu ze synkiem(10mcy)nikogo nie znam bo mieszkam tu od 2 lat...oczywiście spacery są codziennie:-) jestem tu pierwszy raz....

zdrówka życzę !!! a swoja droga jak juz facet zaczyna chorowac to koniec świataW weekend dopadl mnie rotawirus, wczoraj zaczelam dopiero dochodzic do siebie, ale moi panowie nie bardzo. Przyszla dr i stwierdzila u obojga maluchow zapalenie oskrzeli. A na dodatek moj maz wrocil po 18tej z pracy w kiepskim stanie i co? Rotawirus! Litosci bo ja juz nie daje rady z tymi chorobskami. W dodatku mam nawrot kataru-jak z kranu leci!
witaj - no i powiedz coś więcej o sobie - gdzie mieszkasz?Cześć,mam na imię Edyta i jestem ze Szczecina...siedzę całymi dniami w domu ze synkiem(10mcy)nikogo nie znam bo mieszkam tu od 2 lat...oczywiście spacery są codziennie:-) jestem tu pierwszy raz....
tylko dla mnie jeszcze ciut cieplej mogłoby być

Cześć dziewczyny
Widzę, że jest już informacja o spotkaniu BB. Jeszcze nie wiadomo w jakim terminie i gdzie będzie. Czy macie ochotę wybrać się na to spotkanie? Ja myślę, że może być fajnie...
Pozdrawiam wszystkie szczecinianki