reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

czarodziejka

Kacper był zaraz po urodzeniu po opieka hnatyczyn to jest docent
ponije poszla na zwolnieni i przekazala nas do gadowskiej

ale kochanowska tez cieszy sie bardzo dobra opinia kolezanka chodzi do niej z synkiem

podam ci namiary

Hnatyszyn 603 633 131
kochanowska pod nr tel: 918806546 wiem ze ciężko sie dodzwonić nawet bardzo
Gadowskiej Poradni Wczesnej Interwencji neurologicznej, ul.
Skłodowskiej 14, tel 091 486-04-25
co do ostatniego nie jestem pewna numer
my do niej chodzimy do ośrodka wczesnej interwencji na rostockiej 125

91 426 81 97

pozdrawiammam nadzieje ze choc troche pomogłam

Ostatnia edycja:
reklama
a ja chciałam bardzo bardzo serdecznie podziękować dziewczynom za stawienie się na zabiegi:tak:
Kasiu, Sylwio, Aniu bardzo mi miło było was poznać, porozmawiać, dotknąć :-) jesteście super mamusiami i wspaniałymi kobietami:tak:

mam nadzieję że jeszcze nie raz się zobaczymy :-)

a ja chciałam bardzo bardzo serdecznie podziękować dziewczynom za stawienie się na zabiegi:tak:
Kasiu, Sylwio, Aniu bardzo mi miło było was poznać, porozmawiać, dotknąć :-) jesteście super mamusiami i wspaniałymi kobietami:tak:

mam nadzieję że jeszcze nie raz się zobaczymy :-)

Nie ma sprawy :)
Liczę o info o kolejnych praktykach :)

No więc okazało się, że żadnych szmerów w sercu nie ma, ciemiączko też jest ok. Naszego pediatrę, mimo, że zna panią doktor u której byliśmy diagnoza bardzo zdziwiła. Szkoda było tylko naszych nerwów. Dobrze, że mamy fajnego pediatrę w przychodni, który spokojnie nam wszystko wytłumaczył, zbadał małego i uspokoił :)

Cześć dziewczyny! Park Kasprowicza fajne miejsce, ale dla nas trochę drogi, może z mężem w jakiś wolny weekend czemu nie, ale sama raczej poruszam się bliżej domu, no i za bardzo nie korzystam jeszcze ze środków komunikacji miejskiej. Jeśli jest "tutaj" jakas mamusia z Pomorzan, chętnie się zapoznam bo wymiana doświadczeń to świeta rzecz. A dla dokładności powiem, że najczęściej spaceruję w parku przy ul.Boryny albo os. 9-go maja. Więc...zapraszam do wspólnego spaceru :) Pozdrawiam!
Witam Ania, ja jestem z pomorzan i tez spaceruje po 9 go maja często więc jakby co to zapraszam na spacer:-):-)
Matylda dzięki za zabieg, mnie też było miło cię poznać, i też chetnie skorzystam jeszcze z praktyk:-D:-D:-D:-D

A właściwie co można zrobić z takim oczyszczaczem? Co czyścić?

Poradźcie, co mogę kupić w imieniu Kassandry (pół roku) mężowi na dzień ojca? Słodycze raczej nie - i tak jest za gruby. :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Podobno można tym czyścić wszystko, dlatego boję się, że jak do wszystkiego to do niczego. Ale podoba mi się idea sprzątania bez detergentów i przy okazji dezynfekcji.

Co do prezentu to zależy od funduszy i zainteresowań tatusia. Mi się spodobało zrobienie puzzli ze zdjęcia, ale że mamy teraz sporo wydatków tacie wystarczy jak upieczemy mu jego ulubioną karpatkę;-)

Do góry