reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

A może akurat pogoda wam dopisze ;) tylko że tam od 2 tygodni jest zakaz kąpieli bo są bakterie Coli! i całkowity zakaz kąpieli ;/
Ja już sie doczekać nie mogę bo 15 z samego rana wyjezdzam na tydzień nad Hel ;) ponoć jest tam ładnie-zobaczymy;)

reklama
ee to odpada,bo my dudusia nie utrzymamy na kocu:/

własnie dzwoonił julo ,ze dluzej bedzie miał prace:D hurrra ,nigdzie nie pojedziemy bo robi cały weekend:/ troche sie zanudze.

Ostatnia edycja:
hej
co sie nie odzywacie? gdzie pouciekałyście??
pochwale sie,ze moj Damianek jak wstanie wczesniej ode mnie to nie skacze po mnie aby mnie obudzic,tylko teraz buziaki mi daje:D

Witam ;)
Ja od rana w rozjazdach jezdziłam po sklepach kupiłam w końcu 2 koszule do szpitala(taniutkie po 15 zł) szkoda mi na lepsze bo to tylko na kilka dni(nie lubie spać w koszulach) a pozniej będą leżały w szafie i czekały na następne dzieciątko;) i jeszcze kilka przydatnych rzeczy do szpitala.Jest tych wydatków od groma...a ile jeszcze przede mną ;/ dziś dzionek fajny bo nie upalny ;) można żyć.

Hej :) Ja teraz kursuję między niebuszewem,a podjuchami. Jak dobrze pójdzie to za tydzień już tam zamieszkamy :) wszystko zależy ile trzeba będzie czekać na wypoczynek.

Mona teraz to już tylko wydatki i wydatki ;)

Czarodziejka to teraz będziesz mieszkała w Podjuchach tak?
No wiem że teraz wydatki będą już cały czas ;/ dziecko to skarbonka bez dna ;P

Czarodziejka to teraz będziesz mieszkała w Podjuchach tak?
No wiem że teraz wydatki będą już cały czas ;/ dziecko to skarbonka bez dna ;P

Tak, przeprowadzany się do Podjuch- mam nadzieję, że się przyzwyczaję jakoś do nowego miejsca.

Dziecko to wielkaaa skarbonka, ale jaka kochana ;)
Ostatnio policzyłam, że miesięcznie na jedzenie i pampersy idzie nam min. 1000zł. Mogłoby być mniej, ale robie Szymkowi mleko na wodzie Mama i ja i używam pampków Pampersa.
Do tego buteleczki, kubeczki, łyżeczki... no i to co młody sobie sam wybiera w sklepie :)

No w podjuchach jestem prawie codziennie przejazdem ;) nie jest zle przyzwyczaisz się;)
Ja pierdziu 1000zł?? ;/ masakra nie strasz mnie kobietko ;) oj będzie ciężko,chyba szybko będe chciała wracać z powrotem do Fr...

Mona nie jest tak źle :) Ja jestem rozrzutna jeśli chodzi o młodego. Tak jak pisałam można kupować tańsze pampki, kosmetyki... poza tym u nas idzie dużo słoiczków, bo nie wykorzystuję tych już raz otwartych.
I odkąd zostałam mamą nie rozumiem jak ktoś mówi, że czeka z dzieckiem aż się dorobi- u nas pracuje tylko mój M i wcale nie zarabia wielkiej kasy, ale dajemy radę. Wiadomo raz jest lepiej, raz gorzej ale jesteśmy szczęśliwi :)

reklama
No dokładnie,raz lepiej raz gorzej-jak to w życiu ;) ważne aby chcieć;) u mnie teraz od stycznia też tylko narzeczony pracuje...za tydzień wraca do pl na stałe i tu będzie szukał pracy.Wiadomo że też tu kokosów nie będzie,ale damy jakoś radę.Najważniejsze że mamy dach nad głową i co jeść...a reszta jakoś się ułoży.I tak jak napisałaś oby być szczęśliwym! ;)

Do góry