reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

magda ja za tobą też będę tęskniła, naprawdę miło było cię poznać na żywo :tak:

asia z tym rodzinnym z tego co wiem to jest tak , że wyrównują od początku umowy o prace no ale wiesz głowy nie dam :-) jako , że mój m pracuje tam o wiele dłużej niż ma Borys to od urodzenia nam mają wyrównać , ale oni się nie śpieszą z rozpatrzeniem w ogóle norwedzy tacy są , że im się nie śpieszy z niczym heh do 18 miesięcy mają na rozpatrzenie także jak się dostanie po pól roku to jest dobrze , my czekamy już dłużej bo raz nasze papiery zaginęły gdzieś :wściekła/y: no ale nic jak to się mówi co ma wisieć nie utonie :-p
a w jakiej miejscowości jest twój m ??

reklama
aniulla moj jest kleven nie wiem czy kojarzysz zaraz koło
HAREID
nasz podobno są już w toku jak to nam urzędniczka powiedziała
no z tym ze oni maja na wszytko czas to tez wiemy hihihi

ta pogoda mnie dobija jeszcze dzieci szczególnie marudne :no::angry::crazy:

hej dziewczyny:)

u mnie jakos leci:)
dzieci rosna i rozrabiaja.
a ja mam prace moj w domu siedzi z dziecmi a ja sprzatam juz u 2 pan w domu:) nawet w dobrej mam sprzatac ale jednak za daleko.

assiia82 mniej więcej kojarzę :-)
u nas wielkie pakowanie , mieszkanko już na nas czeka :-) kurde tyle tych rzeczy , że nie wiem czy się zmieszczę w auto :szok: w czwartek mamy prom wieczorkiem , więc pewnie gdzieś sobota wieczorem będziemy na miejscu :-( przeraża mnie ta odległość tyle godzin z maluchem w podróży , mam nadzieję że damy rade :rofl2:dobrze , że mam po drodze rodzinkę więc u nich się zatrzymamy na jedną nockę :-)
odezwę się jak już się tam zainstaluje ;-) pozdrawiam

Dzięki dziewczyny za odpowiedź dot. pchacza:-)

aniulla szczęśliwej podróży- w końcu rodzinka będzie w komplecie:happy:
ja jak się przeprowadzałam też byłam w szoku ile tego się nazbierało:szok:

Hej dziewczynki kiedys sie z Wami przywitalam ale pozniej nie moglam pisac ale wrocilam :))) Przypomne pare detali hihi mam 28 lat synka Szymonka ma 8 miesiecy mieszkam na gumiencach i bardzo bym chciala ktoras z Was na spacerek wyciagnac ktoras chetna?:) Mam nadzieje ze popisze troszke z Wami bo mam teraz wiecej czasu chociaz Szymek szaleje ostatnio :)

karnitynka ja bym się wybrała na spacer, ale mieszkam w podjuchach;-)
Mój Szymek też szaleje i to bardzoooo. Oczy muszę mieć wkoło głowy, do tego domaga się spacerów (najlepiej 3razy dziennie)- idzie do drzwi, mówi "dada" i mi macha rączką:-)

Witam,
proponuje wam trochę rozrywki w jesienny dzień:)

Zapraszam do miłego spędzenia czasu w niedziele 26 września w Szczecinie w pięknej starej poniemieckiej dzielnicy POGODNO, gdzie odbędzie się II Maraton Fotograficzny Pogodno 2010.

Jest to dobra okazja do wyjścia z domku całą rodzinką!

więcej informacji www.konkursy.szczecin.pl lub na priv:)

Pozdrawiam Aniołekk

reklama
karnitynka ja bym się wybrała na spacer, ale mieszkam w podjuchach;-)
Mój Szymek też szaleje i to bardzoooo. Oczy muszę mieć wkoło głowy, do tego domaga się spacerów (najlepiej 3razy dziennie)- idzie do drzwi, mówi "dada" i mi macha rączką:-)
Oj troche daleko ja nie znam dobrze szczecina bo niedawno sie wprowadzilam ale zapraszam na gumience:)))))))

Do góry