• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czesc dziewczyny:)
jak tam po świętach? my wczoraj wróciliśmy od rodziców:) było miło:) dziś u nas mam dużo do sprzątania,bo rozwalone ciuchy z przed świąt(bo się jak pakowaliśmy wszystko rozrzucaliśmy) i po powrocie tez się nabałaganiło-a mi się nie chce hehehe

a u rodziców damian zgubił smoczka i dwa dni spał bez i jak wrócilismy tez:) zobaczymy jak dzisiaj bedzie.bo prez swieta w dzien nie spał i był przemęczony.

ja spędziłam święta w rozjazdach, trochę tu, trochę tam. nic nie odpoczęłam. no ale w przyszłym roku już tak nie zamierzam :)

ewon, to damianek niedługo jak dorosły facet będzie, jeśli juz sobie o smoku nie przypomni :)

a u rodziców damian zgubił smoczka i dwa dni spał bez i jak wrócilismy tez:) zobaczymy jak dzisiaj bedzie.

Pamiętam, że kiedyś moja koleżanka powiedziała mi, jak wyperswadowała córce ssanie smoczka. Otóż po smoczek przyszedł szczurek i zabrał dla swoich malutkich dzieci. Opowiedziałam tę historię siostrze i ona kilkanaście lat temu opowiedziała to siostrzennicy, gdy tamta nie chciała spać bez smoczka. Historia spotkała się z pełnym zrozumieniem, że szczurkowa mama teraz bardziej potrzebuje smoczek dla swoich dzieciaków. Obyło się bez płaczu i żalu.
Nigdy nie kupiłam Kassi smoczka (poza tymi do butelek), więc nie miałyśmy problemu.

północny wiatr fajna historyjka:) ale musze zostac przy tym,ze oskar zabrał.i wieczorem nie bylo problemu:) najgorzej ,ze gdzies w domu leży 2 smoczek i nie moge go znaleśc,a nie chciałabym aby Damian go znalazł.kurcze ale te dzieci maja talent do chowania rzeczy:D

u nas wkoncu sople stracaja z dachow,bo takie już długie i niebezpieczne wisiały :/ ja słucham w wiadomościach co sie dzieje,to stwierdzam,ze polska co roku jest nie przygotowana do zimy:/ / ciagle wszystko ich zaskakuje;/ porażka. a słyszeliście to co barany wprowadzaja,ze emeryci musze na cos sie zdecydowac czy na prace czy na emeryture:/ rozumiem ok jak ktos ma emerytury2tys a nie 500zl gdzie nie wystarcza nawet na opłaty.chca ich powyrzu8cac aby młodzi mieli prace,a ile jest mlodych ktorzy nie pojda byle gdzie pracowac i pracodawcy tez nie chca duzzo oplacac za nich.to co sie dzieje,w polsce to płakać sie chce:/

a ja się zjawiam po świętach

u na było super świetnie, w wigilię miałam mamę i brata, w pierwsze święto przyjechał szwagier z żona i 4letnią córcią, Małgonia była wpatrzona w Zuzię jak w obrazek, robiła dokładnie to samo co ona. razem jadły, razem szły siku i razem spać.
kluska dostała kuchnię z pralką, mikserem, piekarnikiem i był to strzał w 10.
w drugi dzień przyjechały do dzieci chrzestne i też było wesoło, jeszcze wczoraj w pracy bolała mnie głowa i szukałam kiszonych ogórków :-D
Mateo dostał bardziej techniczne zabawki do samodzielnego składania, zestaw do tworzenia kryształów z National Geographic, zegar na sok cytrynowy, wyrzutnię do papierowych samolotów i książkę 365 eksperymentw na kady dzie roku , praca zbiorowa - Ksiki w Ksigarni Internetowej Kolporter.pl

mona pisz jak po chrzcinach:-) jak pazurki?
ewon to ty mnie widziałaś drogi od mnie do domu, niedługo będzie przejezdna jedynie koniem i saniami :-D:-D, po wyjściu z klatki mam śniegu za kolana.
mój mąż czekał dziś 45minut na autobus do szczecina i się nie doczekał, pojechał samochodem

Witam dziewczynki:)
Madzia pazurki jeszcze sie trzymaja:) a Dance juz na 2 dzien jeden odpadl!
Swieta-swieta i po swietach...a chrzciny udane,goscie zostali na noc do pozna sobie popili i bylo wesolo :)

Dziewczyny macie namiary na jakas dobra fryzjerke?? potrzebuje zeby mnie uczesala na slub!

reklama
hejka:)

a ja chyba bede miała prace:)musze zrobic 3wzory zaproszen na slub i jak babce sie spodobaja,to bedzie ode mnie brac bo jest organizatorka wesel:) kurcze ale mam stresa(naajgorzej dla mnie wymyslec-bo mam teraz głowe pełna róznosci ,ale z wybraniem czegos bedzie trudno)bo zrobic to pikuś:D
i pewnie spać po nocach nie będe :((

a moze podpowiedzcie mi jakie Wy bysc ie chciały na swój slub? czy jakies proste czy jakies np w duzej kartce mała kertke.

mona ja nie znam,koło mnie jest salon gdzie mojej siory kolega pracuje i on robił jej i mojej bratowej fryzurki były śliczne :) na mazurskiej.
jak chcesz moge szwagierki sie zapytac,ona ma smykałke do ciecia farbowania i modelowania-własnie jest w szkole zaocznej na technika fryzjera.zawsze mniej wezmie i pierw sprobujecie cos zrobic.a ona i moze ona poprosic o pomoc nauczycielke,aby jej podpowiedziała jakie fryzury:) moge z nia przyjechac to na mnie pokaze jak farbuje hehe

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry