• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hejka :)

ależ ja sie dzis nie wyspałam,co godzinę się budziłam:( musze się przejść do lekarza chyba aby coś mi przepisał:/

SweetMelonGirl witaj:) napisz coś więcej:) i gratuluję:)

Mika to jak będziesz w centrum na spacerku daj znać pójdziemy razem:) bo ja mieszkam blisko kasprowicza:)

fajnie,ze nas coraz wiecej ale oby każda cosik skrobała częściej:D

reklama
Ja jestem ze Starego Miasta :) małego się spodziewamy (na dwoje ginekolog wróżył) między 2-6 lutym, choć już się powoli pcha na świat, będzie miał na imię Grześ i mam nadzieję że nie zniknie mu nic między nóżkami bo cała wyprawka pod chłopca :).

Poród planuję w Zdrojach - tak nastawiałam się na ten nowy oddział ale tydzień temu Pani mnie ocuciła w szpitalu że to nie takie łatwe z otwarciem oddziału i kto wie czy dopiero w marcu nie otworzą, także cóż :D
Mały jest pośladkowo ułożony więc nie wykluczone że będzie jednak CC, trochę się zaczynam bać bo to jednak operacyjny zabieg, a do SN jakoś nastawiłam się optymistycznie bardzo :D

SweetMelonGril nie stresuj się tak:) ja miałam 2cc i nie jest źle:) napewno będzie wszystko w porządku:) wrazie czego dziewczynke też mozna na niebiesko ubrać:) ale pewnie nic nie zniknie:)) Imię bardzo ładne:)

SweetMelonGirl ja rodzilam w Zdrojach,mialam cesarskie ciecie(po 9 godzinach meczarni SN) i wiesz co jak dla mnie CC to zbawienie,nic nie boli,znieczulenie w kregoslup 15 min. i dzieciatko bylo juz z nami-tak to rodzic moge;))
Tylko co do szpitala i personelu(juz po porodzie) to jak dla mnie jednym slowem masakra!!!Bo przy porodzie lekarze i polozne SUPER!!!
Zycze szybciutkiego i jak najmniej bezbolesnego rozwiazania!!!! :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was dziewczyny, te nowe i te stare,
dawno nie pisałam ale jakoś i czasu i weny brak było. Może teraz uda mi się troche więcej z wami popisać.
Moja marta skończyła tydzień temu 2 lata, ale coś mówić nie chce. Właściwie to mówi ale tylko swoje ulubione słowa, ale nie chce powtarzać. Może jej przejdzie, no i chyba jakiś bunt dwulatka przechocdzi bo wszystko na nie jest. Teraz też coś mi tu próbuje psocic na kompie:-):-):-):-)

Witajcie dziewczyny ... !!:-D

Oj jakże dawno się nieodzywałam, po cichu Was tylko podczytuję... ale chyba skopiuję wypowiedź Kaoru że weny bylo brak :zawstydzony:
teraz aż żyć się chce bo taka ładna pogoda :-) ale nawet nie mam z kim pospacerować... mało kto chce odwiedzić mnie tu w podjuchach bo ... daleko... większość Was i moich znajomych mieszka w centrum.
No cóż chyba pozostaje mi się wybrać na "stare śmiecie" :-p hehe niebawem wybiorę się z Zuzią do miasta, na nasz pierwszy samodzielny wypad autobusowy :szok: troszkę się boję :-p a najgorszez że strasznie nie lubię popołudniami sama wracać do domu :no:

Witam nowe mamusie :-) przyszłe i te które mają już bobaski :-)

I po spacerku... nawet ładna pogoda dzisiaj była.
Ja też miałam cc, planowane, nie było tak źle, ale strach był ogromny.
Ja rodziłam w Policach i jestem zadowolona, co do personelu, to zależało od zmiany:cool:

reklama
WŁAŚNIE MI SIE WYDAJE ŻE TO WSZYSTKO ZALEŻY OD LUDZI NA JAKICH SIĘ TRAFI. JA MARTE RODZIŁAM NA POMORZANACH NATURALNIE I NIE NARZEKAM, PERSONEL MIŁY LEKARZ OK, POŁOŻNE TEŻ BYŁY W PORZĄDKU. SALA 3 OSOBOWA, CZYSTO, MIŁO I NIE MAM NA CO NARZEKAĆ, A NA CZYTAŁAM SIE O POMORZANACH NIECIEKAWYCH RZECZY:cool::cool::cool:
WYBRłam ten szpital bo najbliżej domku, bo ja z pomorzan więc po co daleko jezdzic:-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry