• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja wybrałam Police, mimo iż są daleko, bo tam pracuje lekarz który prowadził ciążę:-)
Sala 2-osobowa, ale są też jedynki, warunki super, toaleta z prysznicem jedna na dwa pokoje:-)

reklama
pewnie to wsztystko zależy na kogo sie trafi:/ a szkoda,bo kobieta w ciązy nie powinna się martwić porodem.

butterflay ja Cie odwiedzę,teraz jak już pogoda lepsza,to nie bede się bała,ze stane gdzieś autobusem w śniegu. a to jak bedziesz na dzielnicy to tez Ty mozesz mnie odwiedzic:D tylko ciekawe czy dnia Ci starczy:D dobrze,ze sie znowu odezwałas:D

mika gdzie byłaś??

ja byłam na kdłubka sprawdzic kiedy kase wypłacaja i opłacic bal karnawałowy i kurcze nie wiadomo czy bedzie,bo babeczka mowiła,ze chetnych było full,ale jeszcze nikt nie przyszedł opłacić i chyba nie odbedzie sie.chyba,ze jeszcze ktos sie znajdzie:/ może któras z was chce pojsc z dziecmi 15zł za dziecko godzinke trwa imprezka. sa dwie grupy maluchy a druga od 3 do 6.ale jak bedzie za mało dzieci to chyba połacza ewentualnie.

Ja byłam dzisiaj w "mieście":-)
byłam na turzynie, ale nie ma nic ciekawego, a później poszłam do Kupca na solarium w ramach poprawienia zimowego humorku, żeby nabrać trochę koloru:-)
W końcu pogoda sie trochę poprawiła i można wyjść trochę z domu bo grudzień był tragiczny:wściekła/y:
Kubuś był w grudniu trochę chory, gardło, kaszel krtaniowy i straszny katar, no i 3 tygodnie w domku, w tym 10 dni antybiotyku, bardzo powoli zdrowiał bidulek:no:
To była pierwsza jego choroba, ja zestresowana wręcz przerażona, ale przetrwaliśmy.
Później pogoda kiepska, mróz, no taak grudzień przelleciał nam w domku.

My wlasnie wrocilismy z mala od pediatry,wazy 5680 przybiera ksiazkowo na wadze:) ma zle wyniki morfologi i od jutra zaczynam jej dawac zelazo! Daje malej Nutramigen i na tym mleku ma byc do pol roczku,troszke lipa bo jak wyjedziemy to w Fr nie ma zamiennika i moja mama bedzie musiala robic paczki i przysylac ;/ no ale jak mus-to mus!
Po niedzieli idziemy pierwszy raz z nia do oklulisty .
A dzisiaj bylam z nia jeszcze u fotografa robilismy jej zdjecie do dowodu,super bo nic nam nie plakala:))

Mona,a dlaczego jesteście na Nutramigenie? Szymon bardzo długo pił Nutramigen i później miałam straszny problem z przestawieniem go na inne mleko :/
Ja od marca też się piszę na spacery :) Jak zaliczę wszystkie egzaminy to w końcu będę miała więcej czasu. Teraz kursuję miedzy podjuchami, a niebuszewem.

Witam sie jako nowa :)
Podczytuje was kobitki czasami, az wkoncu postanowiłam sie zebrac i dołączy do was :) gdyz głownie jestem aktywna na forum sierpniowych mam z 2010r.
Troszku o mnie :
Mieszkam na lewobrzezu, na Żelechowie, moze któras z Was tez jest z tąd ? Mam 5 miesięczną córcie Julkę, którą oboje z mężem kochamy ponad życie :) to była nasza 2 ciąza, naszczęscie z cudownym finałem :):):)
Takze jak niektóre z Was rodziłam przez cc w Policach i jako jedna z nielicznych nie jestem zadowolona, ale to dłuzszy temat i nie bede tu wam smęcic :)
No nic, to narazie tyle o mnie, daje Wam kochane znac, ze jest Nas wiecej, hihihih
Miłego wieczoru i przespanej nocki życzę !

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
SweetMelonGril nie stresuj się tak:) ja miałam 2cc i nie jest źle:) napewno będzie wszystko w porządku:) wrazie czego dziewczynke też mozna na niebiesko ubrać:) ale pewnie nic nie zniknie:)) Imię bardzo ładne:)
Ach bo się już nasłuchałam że przy kolejnych ciążach to taki problem i że może coś tam pęknąć :szok: to trochę mnie to zestresowało bo nie chcę by to mnie zniechęciło aby się starać o rodzeństwo dla małego ;)

Jeszcze moja mama to przeżywa że lepiej by było SN i cały czas pyta czy już się obrócił mały, a ja nawet nie wiem czy on jeszcze ma na to szansę bo w sumie już duży jest a ja brzucha nawet zbyt wielkiego nie mam.

SweetMelonGirl ja rodzilam w Zdrojach,mialam cesarskie ciecie(po 9 godzinach meczarni SN) i wiesz co jak dla mnie CC to zbawienie,nic nie boli,znieczulenie w kregoslup 15 min. i dzieciatko bylo juz z nami-tak to rodzic moge;))
Tylko co do szpitala i personelu(juz po porodzie) to jak dla mnie jednym slowem masakra!!!Bo przy porodzie lekarze i polozne SUPER!!!
Zycze szybciutkiego i jak najmniej bezbolesnego rozwiazania!!!! :))

Dzięki :) Niestety nie zawsze można trafić na super ludzi, ja jak byłam na IP bo miałam bóle to lekarze byli przyjemni ale pani która mnie przyjmowała to taka jakby chciała a nie mogła :angry: .

kaoru3 oj ciężki czas :) jak wszystko na NIE, choć ponoć ostatnio badania robiono - że jak się dziecko nosi w chuście to ono szybciej przechodzi ten bunt dwulatka (coś mi ciężko uwierzyć w takie rzeczy), każdy musi chyba przejść pewien etap BUNTU :D

Ja na początku byłam nastawiona na pomorzany ze względu na wannę do porodu, ale zaczęłam się obawiać jednak że może być zajęta albo coś wyjść że zgody nie dostanę na nią i tyle...
Chętnie bym wybrała się do Stargardu ale to jednak trochę dalej niż Zdroje.

Dzięki dziewczyny za miłe powitanie :) . Mnie czasami już jakiś dołek łapie bo w sumie nie mam żadnych znajomych z dziećmi i trochę mnie to martwi bo moje przyjaciółki i znajomi jakoś lekko są zniechęceni do mojego nowego etapu życia. Mimo że ja się nie zmieniłam (no dobra wyglądowo - przybyło trochę :) ) i dalej mam te same tematy co one to jednak one podchodzą ANTY. Ach!

SeetMelonGirl rozumiem Cie mnie też to spotkało jak jeszcze byłam samotna matka to jeszcze jakos bardziej wpadały,ale jak już z moim obecnym załozylismy rodzine to wszystko się pozmieniało.ale wiesz jak sie jest we 2,pozniej 3 to już inne są obowiązki.
teraz jak moj tez zrozumial ,ze musze sie odpoczac od codziennosci to kurka kolezanki powyprowadzały sie:( tak tak aniulka o Tobie mowa:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry