• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Carolaine ja zamawialam torcika dla mojego bratanka na 18-e urodzinki w ksztalcie kobiety,miala biust i"kreske" ;))) tort zrobiony EXTRA i bardzo dobry,wybiera sie kremy lub bita smietane,maja wiele smakow i ksztaltow,polecam wszystkim!!
www.cukierniawozniak.pl

reklama
Czarodziejka ja odradzam napewno te ROWEREK TRÓJKOŁOWY MYSZKA (1467757639) - Aukcje internetowe Allegro
zajmuja sporo miejsca i sa straszne nieporeczne
mlody dostała jak miał roczek jedzial do lat 3 i tak do konca nie siegal dobrze do pedałów :(

NOWY SMOBY ROWEREK TRÓJKOŁOWY DISNEY ORIGINAL ! (1469259713) - Aukcje internetowe Allegro powinno byc cos takiego z duzymi kołami i aby siedał do pedałów.

ROWEREK STEROWANY PCHACZ MILLY MALLY BOBY WYS24H (1469921200) - Aukcje internetowe Allegro jest calkiem niczego sobie

link mi się przyda do cukierni, bo właśnie dzisiaj się zastanawiałam jaki i gdzie tort zamówić na urodziny mojej Alicji, za 2 miesiące kończy roczek a ja nie będąc stąd i jeszcze nie znając tutejszych cukierni, nie mam pojęcia, gdzie warto zamawiać :) Dzięki :)
Mona - doszłaś do ładu już z tymi smoczkami i kleikami? :)
Powiedzcie kiedy Wasze dzieci przestały pić wodę, soczki ze smoczków?
Moja rybka kończy za tydzień 10 miesięcy i od 7 miesiąca próbuję co jakiś czas nauczyć ją picia z kubka niekapka i zawsze kończy się fiaskiem. Do tej pory pije z butelki. Kiedyś spróbowałam jej dać pić z kubka, to nie było problemów, ale kubek na co dzień nie wchodzi w grę, bo Ala chodzi do żłobka i bałabym się, żeby dawali jej tam pić z kubka. Jak było u was? Jak uczyłyście swoje dzieci? :)

czarodziejko wybacz ale odkąd mała ma rowerek biegowy jestem przeciwna 3kołowcom. Szymcio jest w takim wieku że świetnie by sobie poradził na laufradzie np. takim Rowerek biegowy bez pedałów TUPTUP RED (laufrad) (1484878109) - Aukcje internetowe Allegro
a jeśli się zdecydujesz jednak na inny rowerek to wybierz taki który będzie miał podnóżek albo blokowane padały, bo czasem jak będziesz szybciej szła to mały może nie nadążyć z kręceniem.

byłam wczoraj poprawić kreski na powiekach, tym razem nie są kobaltowe tylko granatowo- czarne i dorobiłam sobie brwi. i znów bolało jak nie wiem co ;-)

matylda też kiedyś o takim myślałam. Znając życie do pewnie dostanie jeden i drugi (trójkołowy sponsorują dziadkowie);) Tylko ten biegowy bedę musiała się rozejrzec gdzie można kupic w szczecinie, bo chcę sprawdzić czy się Szymonowi spodoba.

Silke Szymon nigdy nie pił soczku z butelki ze smoczkiem- najzwyczajniej mu nie dawałam. Krótki czas pił z takiego zwykłego niekapka Nuk, ale szybko przeszliśmy na kubeczek,a jak miał coś koło 10 miesięcy daliśmy mu słomkę i tak już zostało. Mamy taki kubek BABY NOVA KUBEK ZE SŁOMKĄ 300ml od 6m+ NOWOŚĆ (1481491143) - Aukcje internetowe Allegro i sprawdza się super, bo leci tylko jak się ciągnie, więc Szymon go wszędzie sobie nosi i nie wylewa na siebie.

Witam wszystkich:)
Silke
nie ma za co:)cukiernia na prawde jest extra,warto tam zamowic!Pochwal sie pozniej jakiego torcika wybralas dla swojej Alicji:)
Co do smoczkow i kleikow-a wiec ze smoczkami sie jeszcze wstrzymam,kupie dopiero jak bede juz w Fr(tam jest tez wszystko z firmy TT) a co do kleikow to poczekam do 11 marca jeszcze,mam wizyte z mala w szpitalu u alergologa to zobacze co ona mi jeszcze powie,boje sie teraz wprowadzic tak sama od siebie kleik nie pytajac alergologa.Zaraz bedziemy mieli prowokacje mleka,bedziemy przechodzic z Nutramigenu na inne mleczko i zobaczymy jak nasza mala alergiczka sie zachowa po tym :)
Czarodziejka to mowisz ze zapraszasz nas wszystkie na parapetowke :p :)))

Mona w Radziszewie byłam na serwisie DAF-a zobaczyć się z moim M bo zjechał tam na naprawę.

Ja również polecam torty z cukierni Woźniaka, od lat u nich kupuję (nie tylko torty) i zawsze jestem zadowolona, no chyba, że sama piekę z tym, że sama takiego pięknego nie zrobię.

Hej,dziewczyny:).Ja udzielam sie raczej na "październik 2010",ale mam prośbę- pytanie w imieniu naszej koleżanki - forumowiczki:).Otóż wybiera sie w kwietniu do Szczecina ,bo ma jakie szkolenie.a poniewaz uzywa pieluszek wielorazowych,to pytała,czy są w Szczecinie pralnie samoobsługowe.Ja w necie znalazłam jedną na W. Kadłubka.Ale nie wiem,czy jest w ogóle czynna ,jaki mają cennik i czy maja tylko pralki,czy też pralko- suszarki.Niestety,nie było do nich maila ani numeru telefonu,żeby sprawdzic.Kochane forumowiczki,jesli któras mogłaby pomóc,wie cos na ten temat lub zadałaby sobie trud,żeby przy okazji spaceru z dzieckiem to sprawdzic,to będę dozgonnie wdzięczna:)))***.Jesli chcecie nam pomóc,to proszę,piszcie do mnie na priv.Jeszcze raz dziękuję z góry:).Wszystkiego najlepszego dla Was i dzieciaczków:).

reklama
czarodziejko ja kupowałam biegowy w TOP SHOPING na Hangarowej, z boku jest salon KETTLER i tam są te rowerki. zabierz Szymcia ze sobą i odrazu mu tam "przymierzysz" rowerek do wzrostu.
ważne żeby mały był wyspany i najedzony to go sytuacja zainteresuje. ja jak byłam z małą to miałam odwrotnie Małgosia była głodna i śpiąca więc wyszłam ze sklepu z ryczacym dzieckiem a potem było przez miesiąc oswajanie ze sprzętem.

happybeti pierwszy raz słyszę żeby w szczecinie była pralnia samoobsługowa.......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry