ewon
mama Kubusia i Damianka
k@m@ mam tak samo ze swoją tesciowa,mowi zebym poszła do pracy ona bedzie pilnowac a pozniej a to chora a to lekarza a cos tam.raz jak jej wykrzyczałam wszystko,ze jak jej bardzo potrzeboałam kiedy moja mama umarła bo miałam w tym samym czasie Kube w szpitalu a ona zamiast posiedziec z ktoryms z wnukow to musiała byc na pogrzebie po jaki ... moja mama wolałaby aby byla w szpoitalu z kuba bo to jej wnuczus kochany. i sie popłakałam i wszystko wyrzygałam to wtedy powiedziała ze mi pomoże i weźmie dzieci do siebie i wiesz co przez 3miechy sie nie odezwała ,dopiero jak komp jej się zepsół
ale cóż. ostatnio wzeiła dwójke na noc,bo jej Julek nagadał
ale trzeba się upomnieć
aż szkoda.moja mamcia zchęcią brała 2 i kazała nam gdzieś jechać odpocząć. to samo miałam z kompem i u mnie to trwało aż 2lata
,że nie wytrzymałam robiłam takie awantury i każdemu mówiłam ,że to leń i tylko gra. i nawet sie pakowałam .dopiero jak znalazł prace gdzie jest tylko on i jeszcze jeden p-racownik i szef który ich tyrał,że sa jak dzieci i graja i takie tam wział sie za rodzinę.miedzy nami nadal nie ma rewelacji ale pracujemy nad tym.Teraz mój mówi,że żałuje,że taki był bo stacił 2lata z życia syna. no cóz mądry polak po ... a u facetów tak jest.musisz zacząc walczyc o was i o to aby zajmował sie dzieckiem,ja sie dorobiłam depresji
niestety
wogóle to musiałybysmy sobie pogadać,nepewno byłoby ci lżej.