Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobry pomysł z tym spędzaniem wspólnie czasu, bozi ile ja bym dałą aby moj mąż chciał ze mną spędzać czas....marzenia!!!!

Ja teżKurcze, to ja wolę, jak mój siedzi w pracy. Przynajmniej wtedy się nie kłucimy.![]()
Ale to że mi nie poświęca czasu to pół biedy, jakoś sobie poradze najgorsze jest to, że od dziecka też sie odgania i to jak od muchy. Chyba znowu nadeszły trudne dla nas dni. Tylko czemu mały ma cierpieć??!!! MOże to ta jesień? Ale nie wiem, bo pogoda ostatnio była przepiękna..... A synek nie powiem teraz stał sie bardziej wymagający chce wiecej uwagi, po prostu np. bierze mnie za rękę i prowadza po mieszkaniu pokazując i mowiąc po swojemu co jest co Zadaje sobie od wczoraj pytanie, czy każda pora roku musi nadejść z ogromnym zaskoczeniem? Takie mrozy, taki chłód a moj synek nie ma kurtki na zimę. JAkiś czas temu były wyprzedaże w sklepach więc mąż postanowił kupić w ciemno na "przyszłą zimę" (czyli tę) kurtke dla małego, okazało się, że kurtka jest dużo za dużai mamy kłopot. Nie wiecie dziewczyny czy można gdzieś kupić tanio kurtałki na zimę? Nie chce wydawać 150 zł po raz kolejny
bo za tyle kupiliśmy małemu na jesień. A zakupy w internecie odpadają
![]()

Dobra jest też Flegamina