reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Co tu tak cicho? Pewnie wszystkie spacerują...:-):-):-)
My idziemy poobiedzie do parku, bo teraz odpoczywamy po wczorajszych zakupach w Niemczech:-) Muszę się pochwalic, że mam bardzo kochane dziecko. Cały dzień był grzeczny, a myślałam, że będzie troszkę marudził zwłaszcza, że jak wyjechalismy z domu o 11 to wróciliśmy po 20. Pewnie był taki grzeczny, bo większość zakupów to była dla niego:-D

reklama
UWAGA UWAGA :-D

OD JUTRA ZACZYNAM PRAKTYKI ZAWODOWE I W ZWIĄZKU Z TYM BARDZO PROSZĘ O PRZYPOMNIENIE SOBIE KTÓRA NA KIEDY BYŁA UMÓWIONA I W RAZIE PRZECIWNOŚCI LOSU PROSZĘ O POWIADOMIENIE :-)

ja z rodzinką byłam wypoczywać w Buniewicach na wyspie chrząszczewskiej :-)

Cześć dziewczyny! Park Kasprowicza fajne miejsce, ale dla nas trochę drogi, może z mężem w jakiś wolny weekend czemu nie, ale sama raczej poruszam się bliżej domu, no i za bardzo nie korzystam jeszcze ze środków komunikacji miejskiej. Jeśli jest "tutaj" jakas mamusia z Pomorzan, chętnie się zapoznam bo wymiana doświadczeń to świeta rzecz. A dla dokładności powiem, że najczęściej spaceruję w parku przy ul.Boryny albo os. 9-go maja. Więc...zapraszam do wspólnego spaceru :) Pozdrawiam!

Hej Mamusie!

Byłam dziś na wizycie kontrolnej i mam 0,5 cm rozwarcia i mały już dość nisko - szykuje się powoli do wyjścia :blink:. Za 1,5 tyg. odstawiają mi leki p/skurczowe i ... wszystko się może zdarzyć. Nie mam nic przeciwko odrobinie wcześniejszemu porodowi. Szczególnie teraz w te upały! Tym bardziej, że mały już taki duuuuży!

Chyba czas spakować torbę do szpitala :-p...

Pozdrawiam.

No nareszcie trochę pada:-) Nie myślałam, że się będę cieszyć z deszczu, ale już padałam. Szymon przez te upały marudzi, a ja już nie mam go z czego rozbierać:baffled:
mama ola oby poszło szybko;-) ja 3 tyg przed terminem na wizycie miałam 1cm rozwarcia, główka nisko, wyrok- poród nastąpić może lada chwila... i co... urodziłam 3 dni po terminie po przebiciu pęcherza płodowego...

A co do porodów, to w poniedziałek zostałam ciocią-babcią , a Szymon wujkiem małej Julki:-):-D
Ale współczuję rodzic w takie upały, do tego maluszek też się męczy... więc może Ola poczekaj jeszcze troszkę:-D

Hej:))

U nas wszystko ok:) narazie pilnuje jeszcze kuzynki córke. pogoda jest do kitu:( znowu chłodno i deszcz:(( uwielbiam ciepełko.

mama_ola no spakuj spakuj sie ,ja juz w 8mies torbe miałam naszykowana bo nigdy nie wiadomo. mi tez lekarze mowili ,ze juz bede rodzic a i tak urodziłam po terminie.

czarodziejka gratuluje:))

Dziewczyny możecie polecić jakiegoś dobrego neurologa dziecięcego?
Sorry Hania, że tu, ale ostatnio mała aktywność jest na BB i liczę, że na ten wątek szybciej ktoś zajrzy ;)

czesc Aniu - nie ma sprawy;-) kto by takimi drobnostkami się przejmował.... ja pracuje w zdrojach i troche styczności z lekarzami mam ale raczej obserwacyjnej jestem tez m.in. na neurollogii dzieciecej i jest tam b. sympatyczna P. dr Kochanowska (mam nadzieję ze nie przekręciłam nazwiska):sorry2: a co się dzieje?.........

pozdrawiam dziewczynki

reklama
Szymon ma dość duże ciemiączko i musimy to skontrolować. Miał robione USG główki w grudniu i wyszło, że ma powiększone przestrzenie międzymózgowe, ale nie kazali nic z tym robić. A dzisiaj byliśmy u lekarza i się nagle obudzili, że trzeba iśc jednak do neurologa.
W ogóle to się troszkę dzisiaj zdenerwowałam, bo 3 miesiące czeka się na wizytę u naszej pani gastrolog, idziemy a na miejscu okazuje się, że jej nie ma i przyjmuje ktoś inny:confused: Niestety pani doktor nie zyskała mojego zaufania... pewnie dlatego przed nami była tylko jedna osoba, a nie jak zawsze tłum ludzi.
No i jeszcze pani dr usłyszała jakieś szumy w sercu... jutro idziemy do naszego pediatry do przychodni, niech też go osłucha, zrobimy wyniki i umówię się z naszą gastrolog prywatnie.

Do góry