reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

o no to super to nie bede gnala w taka pogode na 13,po szczepieniu zawioze mala do domku i na spokojnie wroce i bede u Ciebie na 15 !
Dzieki Madzia:*

reklama
czesc dziewczyny:)

pisałam ale posty nie wchodziły:( -bo pisałam z telefonu.

lekarka nie dała mi skierowan,ale mam niedocisnienie.sprawdziły mi wage i cisnienie i glukoze. wage i glukoze mam w normie, za to cisnienie nie.przepisała mi tabletki,kazała brac witaminy i magnez.

ale nas zasypało hehe moj mówił,ze godzine odsnieżał w robocie.a na ulicach duze grupy ludzi szykujacych sie do odsniezania-pewnie beda gadac ze zostali zaskoczeni przez zime-jak to gledza co roku. a snieg sypał przez cała noc.

matylda super pomysł z ta kuchnia, jak kupilismy julce na 3latka gary to sie bawi z rodzenstwem cały czas, wiec moze i oli sie spodoba.choc jeszcze popatrze na allegro,

a moj to juz wogóle wolnego nie bedzie mial no moze tylko czwartki bo w niedziele bedzie z szefem na giełde jezdzic:/

Pewno się wszyscy do świąt szykują.
Ja gotuję bigos - zresztą chyba od tygodnia. Bo ciągle nie mam czasu to na skrojenie cebuli, to pokrojenie grzybów, to pokrojenie mięsa. W końcu wyszło, że mama większość pokroiła. A nasz biedny Kassander od półtora tygodnia chory. No i nie wiadomo co jej jest. W poniedzialek lekarka stwierdzila anginę ropną. Dała antybiotyk. W środę inna lekarka stwierdziłą, że gardło idealne. A gorączki wciąż wracają i to wysokie.

No chyba naprawde dziewczyny sie wziely za porzadki świąteczne :-) ja troche latalam na zakupy w tym tygodniu :-) obkupiłam się trochę bo dużo fajnych promocji porobili, aż się w oczach miesza.
Wczoraj ugotowałam bigos a też się zabierałam za niego ze 3 dni. Ale nie chwaląc się wyszedł pyszny :-D heheh
Narazie nie sprzątam bo jeszcze będziemy narożnik kupowali wiec też się pewnie przy składaniu trochę nabrudzi w chacie, jak już będzie stał to się wezmę za sprzątanie.
No i od wczoraj zaczełam treningi :-) z moim osobistym trenerem :-Dhehe kupiłam sobie gre na xboxa , taki fitness zaje..ty i ćwiczę , powiem wam , że super sprawa , kinekt doskonale wyczuwa moje ruchy i dzis mam zakwasy :-) czyli dziala:tak:jakby się któraś zastanawiała to polecam :-)

hejcia

ja jeszcze nie szykuje nic,wogóle to my idziemy do tesciow i nic nie kazali kupowac ani szykowac-alr pomoge tam w kuchni.idziemy do nich na calusie swieta. ale powiedziałam ,ze zrobie pierogi,a tam rybe po grecku i chce nam troche bigosu zrobic,bo robie inny nic tesciu.
kurcze ale mnie rozłozyło:( a jeszcze moj w pracy dzis.i nie ma kogo wysłać do apteki jakies.zimno,łeb peka a dzieciaki jeszcze sie kłócą i strzelaja pistolecikami oszaleje zaraz.od wczoraj zaczełam uzywac plastrow zobaczymy jak beda na mnie działac.

macie rację teraz kogos zaciągnąć do kompa to jak wygrać kasę w radiu zet :D
ja juz po zakupach , byłam w Auchan, mała położyła mi się na podłodze i robiła sceny :-(
w domu nie wiem za co się złapać, chyba zacznę od głowy a skończę na d***e :-D
po trochu będę robiła po przyjściu z pracy, we wtorek jeszcze zapowiedziały mi się klientki do domu, moja niania przyjdzie na pazurki, normalnie urwanie zada.
w czwartek mam do upieczenia 5 ciast (3 serniki z bezą, cycki murzynki i karpatka), w wigilie idę do pracy bo ktoś musi szefową oblecieć, a ja jak zwykle będę jak ta szara myszka.
do tego na 2 dni świat przyjedzie do nas szwagier z rodziną czyli mam święta w kuchni a nie na kanapie jak sobie planowałam :-(

rozłożyło mnie:( w nocy spałam w piżamie pod kołdrami dwiema i zimno mi było jakbym na dworzu spała.porażka.teraz sie rozruszłam,bo przy dzieciach nie da sie poleżec.ale mam nadzieje,ze wykuruje sie do swiat:)

reklama
Do góry