reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

mnie w nocy dopadły takie skurcze że myślałam że to ''już '' bo zwijałam się z bólu , a apogeum bólu miałam w krzyżu . Bóle zaczęły się ok godziny po przytulankach . jednak po 5 rano ustały , boli mnie tylko podbrzusze i krocze . Jestem ledwo żywa , bo na prawdę bolało jak skurwy*yn i to wszystko na nic :-( Jak te przytulanki nie dały rady to ja już nie wiem co może .

Okna i podłogi w domu wszystkie umyłam ,a wczoraj to nawet całą działkę z kup od psów posprzątałam :-p

reklama
Delfin na mnie tez nic nie działa żadne sprzątanie przytulanki ani spacery ani ćwiczenia... zostaje tylko czekać aż naszym malenstwom się znudzi siedzenie w brzuchach;)

Delfin na mnie tez nic nie działa żadne sprzątanie przytulanki ani spacery ani ćwiczenia... zostaje tylko czekać aż naszym malenstwom się znudzi siedzenie w brzuchach;)

i chyba sobie odpuszczę dzidzi zachęcanie do wyjścia , bo uparta jest po mamie jak mój M stwierdził :zawstydzona/y: A po wczorajszym to się boje przytulanek bo taki ból a i tak nic z niego nie wynikło :-( Troszkę jestem zawiedziona bo się nastawiłam że skoro szyjka skrócona itp to dzidzia wcześniej będzie z Nami

Delfin slyszalam wlasnie ze na niektorych przytulanki dzialaja wywolaniem skurczy, ale nie sa one na tyle silne zeby zostaly tylko pomecza i przechodzi :( moja kolezanka juz na IP pojechala bo myslala ze sie zaczelo, a jak dojechala to wszystko przeszlo :/

Delfin slyszalam wlasnie ze na niektorych przytulanki dzialaja wywolaniem skurczy, ale nie sa one na tyle silne zeby zostaly tylko pomecza i przechodzi :( moja kolezanka juz na IP pojechala bo myslala ze sie zaczelo, a jak dojechala to wszystko przeszlo :/

czyli zostaje nam czekać i mieć nadzieje że dzidzia sama zechce wyjść :-(
ja myśle że jak by dzidzia widziała całą wyprawkę dla niej to by szybciutko chciała wyjść :-p

oj moja tez swidruje w dól, ale jakoś nie może sie zdecydować. A czuje ją już nawet jak przyłoże rękę na górze wzgórka.
Bliźniaki figi mają już miesiąc a my jeszcze w dwupakach :))

a właśnie dziewczyny miałam się Was pytać, zapomniałam się dopytać lekarza, czy te tabletki które bierzemy w czasie ciąży(ja biore feminatal) mamy brać również po porodzie? bo właśnie mi się kończy opakowanie i niewiem czy jest sens kupować następnego(60zł) jak moge urodzić za pare dni?

powiedzcie mi czy jak się idzie na KTG do szpitala to każą się przebierać w piżamę czy mogą być normalne ciuchy bo nie wiem jak to badanie wygląda jutro idę pierwszy raz :D

reklama
a właśnie dziewczyny miałam się Was pytać, zapomniałam się dopytać lekarza, czy te tabletki które bierzemy w czasie ciąży(ja biore feminatal) mamy brać również po porodzie? bo właśnie mi się kończy opakowanie i niewiem czy jest sens kupować następnego(60zł) jak moge urodzić za pare dni?

zobacz w ulotce czy są również przeznaczone dla kobiet karmiących. w koncu to witaminy.
Ja biorę omega med kwasy DHA i one sa tez dla matek karmiących wiec pewnie bede brała do konca opakowania. Chociaz zostało mi kilkanascie tabletek wiec moze predzej sie skoncza niz urodze:))

Do góry