reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

reklama
Ewitka, a tak naprawdę to powinni sprawdzać wszędzie i wszystkie dzieci. No ale wiadomo jak jest :/

U nas tez bylo w uda, 24 maja mamy kolejna dawke, malej po 5w1 skoczyla temp do 37,2 ale mala byla spokojna, nic jej nie bylo nie plakala - w domu bo na szczepionce sie darla!

Prawidłowa temperatura u niemowląt jest do 37,5 - dopiero powyżej możemy mówić o podwyższonej.

My w środę rozpoczynamy kolejną serię szczepień, na pierwszy ogień idzie skojarzeniowa 5w1, po tygodniu zaś pneumokoki i rotawirusy.

reklama
Wczoraj byliśmy na szczepieniu przeciw rota i pneumokokom, jak zwykle moje dziecko super to zniosło i nie ma żadnych dolegliwości z tym związanych. Żeby tylko jadła więcej...
W ogóle nareszcie znalazłam super pediatrę- Pani doktor bardzo kompetentna, miła, wszystko wytłumaczy i nawet na konice wizyty dostałam kartkę z wydrukowanym podsumowanie wizyty- co robić, co podawać itp.

Do góry